Simpler Navigation for Servers and Operating Systems
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

sendmail 8.13 & procmail

SOLVED
Go to solution
Doug O'Leary
Honored Contributor

sendmail 8.13 & procmail

Hey;

I'm trying to get procmail running on a hpux 11.11 box running sendmail 8.13.

I have a ~/.forward set as follows:
|exec /usr/local/bin/procmail -m /home/dkoleary/.procmailrc

I also tried
|exec /usr/local/bin/procmail

In both cases, when the system receives an email, I get this error in my mail log:

Jan 30 13:08:06 mail_host sm-mta[7116]: l0UJ86jp007115: l0UJ86jp007116: DSN: /home/dkoleary/.forward: line 1: |exec /usr/local/bin/procmail -m /home/dkoleary/.procmailrc... X.400 delivery agent not configured

Anyone know what I need to tweak to get this working? What's X400?

Thanks for any hints/tips/suggestions.

Doug O'Leary

------
Senior UNIX Admin
O'Leary Computers Inc
linkedin: http://www.linkedin.com/dkoleary
Resume: http://www.olearycomputers.com/resume.html
2 REPLIES
Ermin Borovac
Honored Contributor
Solution

Re: sendmail 8.13 & procmail

Try putting quotes around the command line in .forward, i.e.

"|exec /usr/local/bin/procmail"
Doug O'Leary
Honored Contributor

Re: sendmail 8.13 & procmail

Hey;

The quotes did it; Thanks alot!

Doug

------
Senior UNIX Admin
O'Leary Computers Inc
linkedin: http://www.linkedin.com/dkoleary
Resume: http://www.olearycomputers.com/resume.html