HPE 9000 and HPE e3000 Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP RP3440 CONSOLE PROBLEM

 
SOLVED
Go to solution
HP RX4640
Frequent Advisor

HP RP3440 CONSOLE PROBLEM

I fire up the server and all that comes up is a bunch of jumbled signs etc. for a lack of better words.... I reset the terminal and still the same issue I haven't a clue what it might be???
11 REPLIES 11
Khairy
Esteemed Contributor
Solution

Re: HP RP3440 CONSOLE PROBLEM

hi,

need more info.

are u accessing the rp3440 console from LAN?

or you have this white HP terminal hooked to rp3440 serial ports?


Re: HP RP3440 CONSOLE PROBLEM

If you're using a terminal - hit F5 or F6 - whatever one corresponds to Terminal Settings - it should drop you into a menu - in the lower right hand of the menu toggle down and select VT100 as a terminal setting. Your terminal is likely not set up for the newer systems.

Good luck

Chris
HP RX4640
Frequent Advisor

Re: HP RP3440 CONSOLE PROBLEM

I'm using a 700/92 Terminal I have 3 x rp3440's it work on one but the other two are having this issue it does seem as though they are not set of for this terminal but i'm not sure how to validate that.
Andrew Rutter
Honored Contributor

Re: HP RP3440 CONSOLE PROBLEM

hi,

the 700/92's are older terminals really and you would be better off in my opinion with a 700/96 if you have one.

that aside, it maybe the setting for the console in the GSP that are conflicting. these have to match the terminal type settings on the terminal itself.

the terminal should be vt100 or similar and set the same in the gsp as well, for example.

if you can change the terminal to vt100, not sure if the 92 has it. or try to get into the gsp and check the setting here. check with the ca command in gsp

http://www.docs.hp.com/en/A7137-96007/ch01s06.html?btnNext=next%A0%BB

Andy

HP RX4640
Frequent Advisor

Re: HP RP3440 CONSOLE PROBLEM

I swaped out the MP card for another one and the console came up but now it hangs when I try to log in to console " console live" it hangs.. Not sure why or where to go from here...

HELP!!!!