HPE 9000 and HPE e3000 Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Service Processor account problem

 
Tom Horan
Frequent Advisor

Service Processor account problem

Hi,
I'm using the lan console on my rp5470 (L-class) and have a few accounts set up. However, for my own account it keeps marking the 'User's State' as disabled. I use another login to re-enable it, get 1 good login, and then it's disabled again ?

Any suggestions to fix it ? I can't figure it out.

Thanks,
Tom
5 REPLIES 5
Florian Heigl (new acc)
Honored Contributor

Re: Service Processor account problem

This sounds like something get's confused at logout.
Do You use the DI command?
yesterday I stood at the edge. Today I'm one step ahead.
Tom Horan
Frequent Advisor

Re: Service Processor account problem

DI ? List current access state ?

I log in as another user, re-enabled my own account, EX, and it disconnects. Now, log in as my own account, it works, EX. Try again, and it fails, User State is disabled again.
Florian Heigl (new acc)
Honored Contributor

Re: Service Processor account problem

Hmmm...

Leaving Console Mode - you may lose write access.
When Console Mode returns, type ^Ecf to get console write access.

GSP Host Name: ssshhhhh
GSP> DI


DI

Current Remote Console access state:
Remote Console: Disconnected
LAN Console: Connected (1)

Do you want to modify this configuration? (Y/[N]) y
y

Do you want to Disconnect the LAN Console? (Y/[N])y


that's the way I usually do it, I can't say it'll solve the issue, but it might be worth a try.
yesterday I stood at the edge. Today I'm one step ahead.
Tom Horan
Frequent Advisor

Re: Service Processor account problem

No, still not working.

I re-enable the account. It logs on fine first time, I log off using DI and disconnect myself. Try and log in again, and the account is disabled. Have to back in under a different account.

Am I missing something ?
Tom Horan
Frequent Advisor

Re: Service Processor account problem

Right, fixed it, Mode was Single, changed to Multiple and seems to work fine.