HPE 9000 and HPE e3000 Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to connect RIO cables after replacing System backplane

 
Ravindra Rao_1
Occasional Contributor

Unable to connect RIO cables after replacing System backplane

We have an SD32, its system backplane is faulty. After replacing backplane, I am not able to connect RIO cables to backplane socket. The shrouded plug does not slide in smoothly, It get struck while entering. The RIO cable part # is A5201-63066 / A 044.

Pls. help me in bringing up the system.

Thanks
Ravindra
4 REPLIES 4
Peter Godron
Honored Contributor

Re: Unable to connect RIO cables after replacing System backplane

Ravindra,
firtly check that none of the pins are bent.
If they are all ok, then compare the shape of the socket to the plug.If they are the same shape they should fit.
Let us know what you find.
Regards
Ravindra Rao_1
Occasional Contributor

Re: Unable to connect RIO cables after replacing System backplane

I checked all pins are fine, when I insert the plug it struck at middle, but it fits in some other socket.

Pls can anybody give me RIO cable connection diagram and RIO cable part number.

Thanks
Ravindra
Peter Godron
Honored Contributor

Re: Unable to connect RIO cables after replacing System backplane

Ravinda,
can't find any diagram.
The part number is : A5201-63066
and HP is currentlyt asking 1282.00 US$.
Info from their parts website at:
http://h20141.www2.hp.com/hpparts/default.asp
Hope this answers the question.
Regards
timmy b.
Honored Contributor

Re: Unable to connect RIO cables after replacing System backplane

The RIO cable in keyed. There is a specific top and bottom to it, although it is extremely difficult to tell the difference. Please try inverting the cable. Be sure you are retracting the clamp shroud.
There are 10 kinds of people in this world: Those who understand Binary, and those who don't.