HPE 9000 and HPE e3000 Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

VClass Test station problem

 
Sachin Patel
Honored Contributor

VClass Test station problem

Hi
One of my test station is no logging any messages on hard_hist.
I have never mess with that so far.
What can I do?

This is it's swlist
B6193CA B.10.20.ACE.2 Workstation ACE for HP-UX 10.20 (June 1998)
B7148AA 1.0 V2500 Test Station Software
HPUXEngCR700 B.10.20 English HP-UX CDE Runtime Environment
IUX-Recovery A.3.3.116 Ignite-UX network recovery tool subset
OnlineDiag B.10.20.09.06 HPUX 10.0 Support Tools Bundle
XSW700CR1020 B.10.20.38 Extension Software Patch Bundle
Y2K-1020S700 B.10.20.A0608 HP-UX Core OS Year 2000 Patch Bundle

conserver process is running fine.
I am able to connect to test station ok. test station is able to connect to V-class server and can do all other stuff except there is nothing in hard_hist and my server is died few time in a day now. We think there is something wrong with hardware but can't pin point it at this time.

Thanks
Sachin
Is photography a hobby or another way to spend $
2 REPLIES 2
Helen French
Honored Contributor

Re: VClass Test station problem

Are all the daemons working okay? Check your event_log and consolelog files. Also, check your HPMC information on console menu and in tombsote directory. Also check system log files.
Life is a promise, fulfill it!
Sachin Patel
Honored Contributor

Re: VClass Test station problem

Hi
consolelog0 is updating it's infomation.
I even reboot the test station yesterday as I didn't know what daemon to look for and it was up from two years. What else?

Is photography a hobby or another way to spend $