HPE 9000 and HPE e3000 Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

rp3410 System Led

 
SOLVED
Go to solution
hasan420
Occasional Contributor

rp3410 System Led

Hi ,

after rebooting the rp3410 Server (HP uX 11i) ther systel LED are blinking (orange )
I have check all log files no error is found.
Run also resmon -> nor error

9 REPLIES 9
Asif Sharif
Honored Contributor

Re: rp3410 System Led

Hi Hasan,

Please check power, are both phases comming and check SL through MP.

Regards,

Asif Sharif
Regards,
Asif Sharif
Andrew Rutter
Honored Contributor

Re: rp3410 System Led

hi,

To stop the led flashing you will have to read the error logs in the MP logs.

log in to the MP and read the logs with

sl
e
n

read the errors it will give you indication as to why it is flashing, it could be just because you rebooted the system or you could have hardware failure.

if in doubt post the errors from MP for us to look at.

Andy
ps
If it helps please dont forget to assign points as necessary and take time to read this.


http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=140137



hasan420
Occasional Contributor

Re: rp3410 System Led

how to acces the MP, when system is runing.
do I have to reboot the system ?
need mor info
on the back of Server is iLO Card LAN port , but how to configure it ?
Stefan Stechemesser
Honored Contributor

Re: rp3410 System Led

Hi,

the information how to setup and use the MP is in the maintenance guide on page 32:


http://docs.hp.com/en/A7137-96003/A7137-96003.pdf

The easiest way is to plug a nullmodem cable to the serial console port off the MP and connect via Hypertem or another terminal application to the MP (default login Admin Admin).

Then follow Andrews suggestions to read the System Event Log.

best regards

Stefan
hasan420
Occasional Contributor

Re: rp3410 System Led

i have conected ASCI terminal to Consol Port an loged into MP , read the event log and the LED is no more blinking.
Thanks for your Help.
next step is to configure MP, so i can connect via Web/ssh.
Now my questions:
To confiure MP , the IP adresse of MP Port and IP of Server has to be in same subnet ?
and the whole configuration ca be done from MP-Menue? do i have to change something from OS ?