HPE 9000 and HPE e3000 Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

system led red on a rp3440

 
Dani Choufani
Valued Contributor

system led red on a rp3440

hi ,

i have a the system led red on a one server rp3440 ( the system is a cluster)
the red led is only on one server ,
is it a problem related to hardware or configuration
4 REPLIES 4
Leif Halvarsson_2
Honored Contributor

Re: system led red on a rp3440

Hi,
Is the server up or not ? One reason for a red LED is that the system is shut down.
Luk Vandenbussche
Honored Contributor

Re: system led red on a rp3440

Hi,

Just clear the chassis log.
Then is must be solved
Sameer_Nirmal
Honored Contributor

Re: system led red on a rp3440

Hi,

I guess the System LED is blinking which indicates a "fault" on account of fatal hardware error detection and a high alert is
generated.

What's the pattern of those 4 diagnostice LEDs ? If they are OFF , then you have MP/iLO installed.Connect to MP either through telnet or serial port and logon using admin account.
Check for console log using MP -> CL
Check the system log MP -> SL -> E
Take a note of those log events.
Sยภเl Kย๓คг
Respected Contributor

Re: system led red on a rp3440

Hi,

Login to MP and view the chassis log. Check in the syslog and event log for any possible errors too. Did you shutdown on rebooted the system in recent past. If so you can log in to the MP and clear the logs.

Regards,
Sunil
Your imagination is the preview of your life's coming attractions