HPE BladeSystem Server Blades
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

EFUSE reset caused network problems to my Blade server BL460C Gen 8 with esxi 5.5.0

jean12
Occasional Contributor

EFUSE reset caused network problems to my Blade server BL460C Gen 8 with esxi 5.5.0

Hi, All

 

I have a serious problem with my blade server BL460C Gen 8,we do have 6 at work enclosed in C7000 blade server enclosure.

Two weeks ago with power cut off one the blade sever refused the power and I surfed on the net and find a post saying that for resetting I have to remove the server from the enclosure and insert it again,unfortunately after doing that,till now the server doesn`t detect network ,with esxi cli I find that the network cards are disconnected (vmnic0 and vmnic1).

When checking in esxi of my host the network settinsg remain unchanged but it can`t ping in the management network nor any other server or local machine can ping its IP.Could you please help to solve the problem?On the attachment is what I see when logging in the Virtual connect.

Thank you.

2 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: EFUSE reset caused network problems to my Blade server BL460C Gen 8 with esxi 5.5.0

hard to tell based on this information, but the flex modules may have no connection to the outside world.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
jean12
Occasional Contributor

Re: EFUSE reset caused network problems to my Blade server BL460C Gen 8 with esxi 5.5.0

Hi,The problem I explained last time perisisted such that it is now printing out the following screen once booted in iLO.

I tried to install multiple version of vmware-esxi but all of them are saying "No Network adapter found".

Check the screen below of the PSOD.

 

I tried to contact HPE but no one helped,I talked to vmware but they said only HPE can support.Could you please help?

Regards