HPE BladeSystem Server Blades
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

system health no display

ali3ras
Frequent Visitor

system health no display

 

Hi everyone

 

 

 

WE have an enclosure c7000 with four bl480c blades one of the blades has health lamp let

i can not get any display through the KVM or through integrated remote  console when accessing through ILO  

on the status summery it sys

Current Firmware: 

2.15   01/17/2013

 

 

system health        Failed

 

Fans:

 Ok

Temperatures:

 Failed

VRMs:

 Ok

 

 

 

 

  Location  

  Status  

  Reading  

  Thresholds  

Temp 1:  

  Memory Zone  

  Ok  

  0C  

  Caution: 81C; Critical:86C  

Temp 2:  

  CPU Zone  

  Ok  

  0C  

  Caution: 70C; Critical:75C  

Temp 3:  

  CPU 1  

  Failed  

  0C  

  Caution: 95C; Critical:100C  

Temp 4:  

  CPU 1  

  Failed  

  0C  

  Caution: 95C; Critical:100C  

Temp 5:  

  System Zone  

  Ok  

  0C  

  Caution: 40C; Critical:45C  

Temp 6:  

  CPU 2  

  n/a  

  n/a  

  Caution: 95C; Critical:100C  

Temp 7:  

  CPU 2  

  n/a  

  n/a  

  Caution: 95C; Critical:100C  

Temp 8:  

  Ambient Zone  

  Ok  

  0C  

  Caution: 40C; Critical:45C

 

 

  Location  

  Status  

  Speed  

Virtual Fan:  

  System Zone  

  Ok  

  0%  

 

     

 

 please help

2 REPLIES
Robert_Jewell
Honored Contributor

Re: system health no display

It looks to me that CPU 1 has a problem that is causing the failure.    I assume that the other blades are not having a problem, but you should check the same iLO status to see if there are any high temps being reported.

 

I would also look at the sysems IML log for events leading up to the problem.

 

Bob

----------------
Was this helpful? Like this post by giving me a thumbs up below!
jredondo
Advisor

Re: system health no display

 

I will like check with you if you had the same symptoms what I.

 

Blade model: BL465c G5

iLO firmware versión:  2.15.

SO drivers updated.

 

 error03.PNG