Simpler Navigation coming for Servers and Operating Systems
Coming soon: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We will combine many of the older boards, and you won't have to click through so many levels to get at the information you need. If you are looking for an older board and do not find it, check the consolidated boards, as the posts are still there.
HPE BladeSystem Virtual Connect
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Network dropout for VM after vMotion

Domenic_Alvaro
Occasional Visitor

Network dropout for VM after vMotion

I have two C7000 enclosures, each with two VC FlexFabric modules with a single Virtual Connect domain.  There are three BL645c blades in each enclosure running VMware ESXi 5.0.  There are 20-30 VLANs defined in Virtual Connect and vSphere.

 

I have a problem when I vMotion a virtual machine from one host to another that the VM will lose network connectivity.  I have checked the configuration and am confident it is correct.

 

Connectivity is restored if I disconnect and reconnect the vNIC with the vSphere Client, which confirms the configuration is correct.  This issue only seems to affect one or two VLANs.

 

The vSwitch is configured to notify switches of the move, but it is as if this update is not sent.  This issue can occur when migrating a VM within the same enclosure or over to a separate enclosure.  The issue doesn't occur on other VLANs.  There is no consistency.

 

Has anyone else experienced this issue?