HPE BladeSystem
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

BL870c iso image issue on ILO Virual Media

BL870c iso image issue on ILO Virual Media

Hi,

I have an iso image which i have installed successfully on bl860 and the same image i am trying to use for the installation of my bl870c

when i boot from ILO Virtual Media from efi shell, i got following error.

fs0:\> INSTALL.EFI
No valid HPUX filesystem found in HPUX partition

(C) Copyright 1999-2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

All rights reserved

HP-UX Boot Loader for IPF -- Revision 2.036
Press Any Key to interrupt Autoboot

\AUTO ==> boot :IINSTALL
Seconds left till autoboot - 0

AUTOBOOTING...Could not open file :IINSTALL to check for a directory
Could not open :IINSTALL
loading failed

HPUX>

Can anybody throw some light on this.
This blade has inbuilt hardware array.


4 REPLIES
Honored Contributor [Founder]

Re: BL870c iso image issue on ILO Virual Media

hi,

do you install the latest releasse of your OS ???

mikap

Re: BL870c iso image issue on ILO Virual Media

Hi,

Just moved ahead from there.. and stuck at another point.
I was using USB DVD Drive to map with Virtual ILO Media. When I logged a case with hp support,they have investigated Firmware Revision problem. BL870c has some Firmwar issues with USB Support. so we are upgrading Firmware now. But but..
I skipped using USB and Mapped another SCSI drive to ilo virtual media and at once it looked like everything going well but i encountered with another error

* Processed 10% of archive
USB Mass Storage Read Error Sense:
Error Code: 0x70
File Mark, EOM, ILI: 0x00
Sense Key: 0x5
Additional Sense: 0x21
Additional Sense Qualifier: 0x00
* Processed 20% of archive
ERROR: Cannot load OS archive (B.11.31.0809 IA BOE+ GOLD DISK)
Acclaimed Contributor [Founder]

Re: BL870c iso image issue on ILO Virual Media

Your messages mention HP-UX not Windows. Is this an HPVM?
Highlighted
Occasional Visitor

Re: BL870c iso image issue on ILO Virual Media

I have jst encountered the same problem. The scenario is a bit diffrent for me though i was installing HP UX of an ISO image and my machine switched off while i was installing of the mounted iso so now i am stuck with the error   encountered... pliz help