HPE EVA Storage

EVA4400 Windows 2003 hpae312A path lost

 
Danel_1
Frequent Advisor

EVA4400 Windows 2003 hpae312A path lost

Hi ,

platform :
EVA4400 (09006000)
Windows 2003 SP2
Mpio 3.02
Mpio mgr 4.0
Switch 4/16 6.2.0b
hpae312A - fc1242SR 1.26
driver storport 9.1.7.17
fix 932755
2 Vdisks presented

When the server is started , only 3 paths appears in Mpio MGR.

Sansurfer show on hba port 3 paths online and one path offline.

the offline path is not the same on each reboot.

the only way to force the path to become online is to disable and enable the port on the switch , Mpio discover the fourth path without reboot .

Can you help me ! what can i do : Downgrade the windows driver to 9.1.3.18 ????

thanks for any help.

Didier DANEL
4 REPLIES 4
RM782
Trusted Contributor

Re: EVA4400 Windows 2003 hpae312A path lost

Hi Danel

I had this and I resolved it by running SmartStart EVA, select start installation and by selecting install management server, the program picked up the ip driver and then a prompt appears about the hba, in my case I down graded to the suggested level and it sorted my problem. The server does require a reboot.
Danel_1
Frequent Advisor

Re: EVA4400 Windows 2003 hpae312A path lost

Hi ,

What is the change on the server , HBA Driver ?

Thank
RM782
Trusted Contributor

Re: EVA4400 Windows 2003 hpae312A path lost

yep
Danel_1
Frequent Advisor

Re: EVA4400 Windows 2003 hpae312A path lost

I don't understand ?

The driver version into the Smartstart eva 2.1 and 3.0 is the 9.1.7.17.
The same that running on the serer ?

Can you verify your version ?

Thank

Didier DANEL