HPE EVA Storage

HSV 200 Display blank

 
veer0812
New Member

HSV 200 Display blank

I have a HP EVA 4000 with dual HSV 200 controllers, one of the controller's Display panel is blank, none of the leds on the display panel is glowing. The Led's on the cables at the back are also not glowing..

Mirror path is not glowing.. I am not able to see the status in CV. Is there a way to take the console and troubleshoot the problem..

Pls help its urgent.

Thanks in advance.
4 REPLIES 4
Víctor Cespón
Honored Contributor

Re: HSV 200 Display blank

The first thing to try is to power-cycle that controller.

Watch the display on the fron as it boots, it should start with an OCP message and then go into TE 0 to TE 31. If all tests pass, then it will read the metadata from the disks and show WWN and EVA name.
veer0812
New Member

Re: HSV 200 Display blank

Hi Vcepon, thanks for the response, I have already tried power-cycling the controller. but, there is no responses on the Display panel, it is absolutely blank.
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: HSV 200 Display blank

Sounds like a dead device since there is no activity (front and back) at all.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Jan Soska
Honored Contributor

Re: HSV 200 Display blank

yes, looks like bad hw - contact Hp support.

jan