HPE EVA Storage

MSA 2000 and gateway

 
Tony Robert
Advisor

MSA 2000 and gateway

Hello,

When I connect to the MSA 2012sa in a web browser (SMU), I have a blank screen with a script error. Why ?
So, I connected by telnet and show network. The gateway is false. How can I modify it ?
10 REPLIES 10

Re: MSA 2000 and gateway

Hi Tony,

The manual says:

At the prompt, type the following command to set the values you obtained in Step1 for each networkport, first for controller A and then for controller B:
set network-parameters ipaddress netmask netmask gateway gateway controller a|b

where:
â ¢address is the IP address of the controller
â ¢netmask is the subnet mask
â ¢gateway is the IP address of the subnet router
â ¢a|b specifies the controller whose network parameters you are setting

For example:
#set network-parameters ip 192.168.0.10 netmask 255.255.255.0 gateway192.168.0.1 controller a
#set network-parameters ip 192.168.0.11 netmask 255.255.255.0 gateway192.168.0.1 controller b

To verify:
show network-parameters

Good luck!

Regards,
Eric
Tony Robert
Advisor

Re: MSA 2000 and gateway

Thank you, It works !

But, why the WBI (web browser interface) doesn't work ?
How can I do to fix it ?

Re: MSA 2000 and gateway

Which browser are you using?
Sometimes I experience problems with the new IE browsers, try using IE in compatibility mode...

It can also be a Java problem...
Let me know if it works and where I can help you further.

Regards,
Eric
Tony Robert
Advisor

Re: MSA 2000 and gateway

I tried with :
- IE 8
- Firefox 4
- Java Sun 1.6
- host or IP
The anti pop-up is desactivated.

Re: MSA 2000 and gateway

Hi Tony,

Okay, you tried all possible options :)
Can you share a screenshot with the error?
Tony Robert
Advisor

Re: MSA 2000 and gateway

with IE8
Tony Robert
Advisor

Re: MSA 2000 and gateway

with FF4
Tony Robert
Advisor

Re: MSA 2000 and gateway

Did you find something ?
Can I restart web interface since the telnet ?

Re: MSA 2000 and gateway

You're trying to connect to http://MSA1, can you resolve this address? (by pinging it?)

Try connecting it on it's ip adress instead, do you know the ip address?

Kind regards,
Eric