HPE EVA Storage

MSA1510i 2.xx Firmware

 
Lyndon Frei
Advisor

MSA1510i 2.xx Firmware

Last Summer when the 2.00 active/active Firmware was released for the MSA1510i I trashed 3 controllers until the firmware was taken offline again. I've been waiting for a re-release ever since.

Now I seem to find the release notes for a 2.02 firmware on the hp site (http://bizsupport2.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01682508/c01682508.pdf) that states the POST problems are solved... but the firmware itself is nowhere to be found!?

anybody with more luck finding the firmware?

TIA
3 REPLIES 3
TPowers
New Member

Re: MSA1510i 2.xx Firmware

I'm guessing since you posted this question more then 3 months ago you have found this by now in case you did not here it is:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3211279&prodTypeId=12169&prodSeriesId=3365335&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=1005

I have a question for you, did you upgrade your MSA1510i to 2.02 active/active configuration? is it working well for you? if so could you post show tech_support from your configuration?
we have some stability issues and do not know if this is due to configuration or hardware?

TIA
Johnny von Heimerall
Frequent Advisor

Re: MSA1510i 2.xx Firmware

TIA,

Do you have a thread open for your issue?
I know of several sites that has 2.02 up and running perfectly.

Cheers,
Johnny
Lyndon Frei
Advisor

Re: MSA1510i 2.xx Firmware

Hi

Actually I upgraded with the 2.00 Firmware that was taken back. But I still had the image from the first test when trashing my controllers.

But I couldn't wait so long for the re-release since the backplane on my MSA1510i shelfs failed 3 times on my productive systems within 2 years and HP Support blamed it on the initial shipping firmware and that I should upgrade to version 1.32.

So I went on an tested the upgrade once more on two test/spare controllers I had and that went well enough. I don't know why the upgrade suddenly worked fine this time, but it seems I just had luck. Since HP stated only the POST at initial boot after an upgrade could bare problems but else the firmware was good, I went on upgrading my live systems which worked flawlessly too.

Now my Windows Server 2003 R2 Servers connected to the MSA1510i solely via MSiSCSI initiator 2.08 have been running fine 5 months in active/active configuration with Round Robin.