HPE EVA Storage

P2000 G3 Connected to 2810G Switch & the speed of iScsi Ports

 
Leonides Jonguitud Agui
Occasional Contributor

P2000 G3 Connected to 2810G Switch & the speed of iScsi Ports

Hi Everyone! i have a brand new p2000 g3 installed in our site, but when i connect it to the 2810G switch, i saw the interfaces in the web administration of the P2000 and i realize that they are at 100 Mbps, i have tried to force the 2810G port configuration to 1000-Auto, and change the configuration in the Host Ports of the P2000 to force it at 1 GB but i can get it connected, only at 100 mb and everything at Auto configuration works!! Any Idea????

 

 

Regards!

Leo

 

4 REPLIES 4
John Kufrovich
Honored Contributor

Re: P2000 G3 Connected to 2810G Switch & the speed of iScsi Ports

 

What FW is the P2000 running?  Have you direct attached the server to the P2000 to rule out the switch as the culprit?

 

 

 

Leonides Jonguitud Agui
Occasional Contributor

Re: P2000 G3 Connected to 2810G Switch & the speed of iScsi Ports

Current Controller Versions Component Controller A Controller B Bundle Version TS230P008 TS230P008 Storage Controller Code Version T230P03 T230P03 Storage Controller Loader Code Version 23.008 23.008 Memory Controller FPGA Code Version F400R02 F400R02 Management Controller Code Version L230S025 L230S025 Management Controller Loader Code Version 2.5 2.5 Expander Controller Code Version 1130 1130 CPLD Code Version 22 22

Leonides Jonguitud Agui
Occasional Contributor

Re: P2000 G3 Connected to 2810G Switch & the speed of iScsi Ports

And also when i connect back to back with other PC or Server it works at 1 GB.

 

Leonides Jonguitud Agui
Occasional Contributor

Re: P2000 G3 Connected to 2810G Switch & the speed of iScsi Ports

Any comments about this problem???


@Leonides Jonguitud Agui wrote:

Hi Everyone! i have a brand new p2000 g3 installed in our site, but when i connect it to the 2810G switch, i saw the interfaces in the web administration of the P2000 and i realize that they are at 100 Mbps, i have tried to force the 2810G port configuration to 1000-Auto, and change the configuration in the Host Ports of the P2000 to force it at 1 GB but i can get it connected, only at 100 mb and everything at Auto configuration works!! Any Idea????

 

 

Regards!

Leo