HPE EVA Storage

Silkworm switch - SN router connectivity issue

 
SOLVED
Go to solution
Mastan
Frequent Advisor

Silkworm switch - SN router connectivity issue


Dear All,
Brocade Silkworm 2400 8 port switch is connected to following devices.
1: HPrx2620 server
2: Hitachi San AMS500
3: SN router 3300 -> StorageTek l20 tape library
HP server to Silkworm switch two green leds are blinking, Silkworm switch to San two green leds are blinking and also I am I am able to see san Luns.
â The issue is I am unable to access my StorageTek l20 tape library.â
SN router to StorageTek l20 tape library is connected to SCSI cable.
In hp-server I am unble to see SN router and StorageTek l20 tape library.
Silkworm switch end two green leds are blinking and SN router end one green led is blinking
Please guide me, how to resolve the issue!
Regards,
Mastan.
2 REPLIES 2
Stephen Kebbell
Honored Contributor
Solution

Re: Silkworm switch - SN router connectivity issue

Hi,

I think you have to define a mapping on the SN router 3300. On many SCSI-to-Fibre bridges you have to define mappings (WWNs to SCSI devices) so that the hosts can see the tape devices.
Also, check if there is any zoning defined on the Brocade switch. Can you login to the switch and post the output of the switchshow command?

Regards,
Stephen
Mastan
Frequent Advisor

Re: Silkworm switch - SN router connectivity issue

Dear Stephen,

Thanks alot for the reply.

SN router to Storage l20 tape library is connected to SCSI cable.

Silkworm switch to SN router 3300 connected FC cable.

Today I have removed the both cables and connected the same and I have restarted the SN router after I have able to access Storage l20 tape library.

Thank you very much Stephen.

Regards,
Masthan.