HPE OneView

After importing, blade server can not be accessed

 
ABOUBAKAR
Advisor

After importing, blade server can not be accessed

ERROR.jpg

 

 

 

After importing, a blade serveur can not be accessed 

24 REPLIES 24
peyrache
Respected Contributor

Re: After importing, blade server can not be accessed

Hello
What do you mean ?
Under ilo ?

JY
ABOUBAKAR
Advisor

Re: After importing, blade server can not be accessed

I have imported all servers from the C7000 chassis into oneview and it is the only server that comes in this form

peyrache
Respected Contributor

Re: After importing, blade server can not be accessed

Is gen9 or gen8 server ?
What are message under OV console for this server ?
JY
ABOUBAKAR
Advisor

Re: After importing, blade server can not be accessed

Servers are Gen9. I have no error on oneview console. But I changed it motherboard.

peyrache
Respected Contributor

Re: After importing, blade server can not be accessed

Did you enter correct serial number after replacement ?
ABOUBAKAR
Advisor

Re: After importing, blade server can not be accessed

The serial number is correct but I suspect the License!!

peyrache
Respected Contributor

Re: After importing, blade server can not be accessed

Did you try to remove from oneview and add again ?
ABOUBAKAR
Advisor

Re: After importing, blade server can not be accessed

to remove the enclosure or server blade from oneview?

peyrache
Respected Contributor

Re: After importing, blade server can not be accessed

Try blade first, I didn't work , enclosure
JY