HPE SimpliVity
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Add hosts to existing Federation Failed

 
SOLVED
Go to solution
WiFill
Collector

Add hosts to existing Federation Failed

I have a federation with 2 OVC (3.7.6). All IP addresses are reachable and the cluster ALIVE and Connected.
I want to add 2 new Nodes to the existing federations. At the Deployment Manager i get the error that the "cluster contains unresponsive HPE OmniStack host".  Deployment in an new Cluster works.

 

6 REPLIES 6
LiamP
Advisor

Re: Add hosts to existing Federation Failed

So, deploying into a new cluster in the same Federation is successful? 

How are the two already deployed nodes connected in terms of the Storage/Federation?

I am a HPE Employee
WiFill
Collector

Re: Add hosts to existing Federation Failed

yes, the Deploy is successful in a new cluster.

the existing nodes are connected via switch.  From the new host's troubleshooting CLI I can ping all storage / federation addresses from the existing nodes.

LiamP
Advisor

Re: Add hosts to existing Federation Failed

Thanks for the update. Has all nodes being cleanly removed from the Federation, since you mentioned that other deployments were successful?

So, if you run svt-federation-show, what does it show?

 

I am a HPE Employee
WiFill
Collector

Re: Add hosts to existing Federation Failed

yes, the nodes were cleanly removed and a factory reset was performed.

svt-federation-show: All Nodes Connected an Alive.

LiamP
Advisor

Re: Add hosts to existing Federation Failed

Can you clarify if the environment is built on VMware/vCenter or Microsoft/HyperV?

I am a HPE Employee
WiFill
Collector
Solution

Re: Add hosts to existing Federation Failed

Vmware. But the deployment works now. The problem was the proxy / IE configuration. The IP and / or name of the vcenter must be entered in the exceptions and added to trustet sites.