HPE SimpliVity

Backup's timestamp does not correct

 
SOLVED
Go to solution
Major88
Advisor

Backup's timestamp does not correct

Hi,

 

i've a probleme with Simplivity backups, the backup name and timestamp does not corresponding , there is a 6 hours of difference, and real backup time is corresponding to backupname column, but not corresponding to backup rules. And timestamp corrsponding to backup rules but not corrsponding to real backup time.

I verified time setting i vCenter, ESX host, Omnistack VMs all is ok. And i am GMT+2 actualy.

 

Thanks.

simplivity timestamp.png

Thanks

cluster 2 x Simplivity 380 G10, oministack 4.1.0, vSphere 7.0, vCenter 7.0

 

2 REPLIES 2
Josh94K
HPE Pro
Solution

Re: Backup's timestamp does not correct

Hello, @Major88  Good day !,

Following are some suggestions to help troubleshoot the issue.

 

1. Check the backup policy kick start time

  • Go to HPE SimpliVity Federation
  • select Backup policies and check the start time
  • then we can right-click on the VM, check what policies are applied
  • select policies as per customer requirement
  • make a note of the backup name, VMname
  • then monitor the status of the backup

 

2. The NTP difference | Double Check the following 

  • Vcenter NTP config
  • Esxi config
  • and OVC config

 

3. The time-zone on the OVC might be set to another  Zone...

 

@Major88 I hope this helps!

If you feel this was helpful please click the KUDO! thumb below.

 

Note: "While I am an HPE Employee, all of my comments (whether noted or not), are my own and are not any official representation of the company."

Accept or Kudo

I work for HPE.
Major88
Advisor

Re: Backup's timestamp does not correct

Hi,

 

The soltion with timezone settings in omnistack working for me.

 

After modification the timezone the time in the backup names ane timestamps are the same.

 

Thanks a lot