IMC
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

IMC Update 7.2-7.3 (E0605P) Backup-Error / DBMAN

 
ley_1
Occasional Advisor

IMC Update 7.2-7.3 (E0605P) Backup-Error / DBMAN

Hi @ all,

I have upgraded the IMC from 7.2 to 7.3 incl. patch (iMC PLAT 7.3 (E0605P04))
but my backup is not running anymore.

The IMC runs on a Windows 2008 server (192.168.160.38)
, the DB on a SQL Server also 2008 (192.168.160.39).

After the patch, I started the "installslave" from the IMC (on the SQL server) to patch the DBman. The backup should be on the SQL server (was also so before the update).

 Everything went right before the update:

2018-07-03 22:00:02 [INFO] [TimeBackup] Begin auto backup
2018-07-03 22:00:02 [INFO] [Remove] Fail to remove file: C: / Program Files / iMC / dbman \ etc \ dbman_bak.conf
2018-07-03 22:00:02 [DEBUG] [TimeBackup] Bak host ip address: 192.168.160.39
2018-07-03 22:00:02 [INFO] [client :: connect_to_server] Starting connect to 192.168.160.39: 2810
2018-07-03 22:00:02 [INFO] [client :: connect_to_server] Established connection to 192.168.160.39: 2810
2018-07-03 22:00:02 [DEBUG] [My_Accept_Handler :: handle_input] Connection established 192.168.160.39
2018-07-03 22:00:02 [DEBUG] [CDataConnStreamQueueT :: deal_msg] Receive command code: 10010
2018-07-03 22:00:02 [DEBUG] [CDataConnStreamQueueT :: deal_msg] Succeed to create FileTrans thread
2018-07-03 22:00:02 [DEBUG] [Remove] Remove file: C: / Program Files / iMC / dbman \ etc \ dbman_bak.conf
2018-07-03 22:00:02 [INFO] [TimeBackup] bak system not config auto restore
2018-07-03 22:00:02 [INFO] [client :: connect_to_server] Starting connect to 192.168.160.39: 2810
2018-07-03 22:00:02 [INFO] [client :: connect_to_server] Established connection to 192.168.160.39: 2810
2018-07-03 22:00:02 [INFO] [CDbBackup :: BackupAllDataBase] Begin to backup all databases
2018-07-03 22:00:02 [INFO] [CDbBackup :: BackupAllDataBase] Path: 192.168.160.39@aclm_db_imc_aclm_db_20180703_220002_full.db
2018-07-03 22:00:02 [INFO] [client :: connect_to_server] Starting connect to 192.168.160.39: 2810
.....

After the update / patch I only get:

2018-08-13 12:12:00 [INFO] [TimeBackup] Begin auto backup.
2018-08-13 12:12:00 [INFO] [CommonBackup] Begin backup ...
2018-08-13 12:12:00 [INFO] [Remove] Fail to remove file: C: / Program Files / iMC / dbman \ etc \ dbman_bak.conf
2018-08-13 12:12:00 [DEBUG] [CommonBackup] Bak host ip address: 192.168.160.39
2018-08-13 12:12:00 [INFO] [client :: connect_to_server] Starting connect to 192.168.160.39: 2810
2018-08-13 12:12:00 [INFO] [client :: connect_to_server] Established connection to 192.168.160.39: 2810
2018-08-13 12:12:00 [DEBUG] [My_Accept_Handler :: handle_input] Connection established 192.168.160.39
2018-08-13 12:12:00 [DEBUG] [CDataConnStreamQueueT :: deal_msg] Receive command code: 10010
2018-08-13 12:12:00 [DEBUG] [CDataConnStreamQueueT :: deal_msg] Succeed to create FileTrans thread
2018-08-13 12:12:00 [DEBUG] [CommonBackup] Get bak config file success
2018-08-13 12:12:00 [DEBUG] [Remove] Remove file: C: / Program Files / iMC / dbman \ etc \ dbman_bak.conf
2018-08-13 12:12:00 [INFO] [CommonBackup] bak system not config auto restore
2018-08-13 12:12:00 [INFO] [client :: connect_to_server] Starting connect to 192.168.160.39: 2810
2018-08-13 12:12:00 [INFO] [client :: connect_to_server] Established connection to 192.168.160.39: 2810
2018-08-13 12:12:00 [INFO] [CDbBackup :: BackupAllDataBase] Begin to backup all databases
2018-08-13 12:12:00 [INFO] [CDbBackup :: BackupAllDataBase] Path: 192.168.160.39@aclm_db_imc_aclm_db_20180813_121200_full.db
2018-08-13 12:12:00 [ERROR] [locateDbPosition] Can not find DB [192.168.160.39@aclm_db_imc_aclm] information in config!
2018-08-13 12:12:00 [ERROR] [CDbBackup :: BackupAllDataBase] Fail to find DB [192.168.160.39@aclm_db_imc_aclm] information in backup system config
2018-08-13 12:12:00 [ERROR] [CommonBackup] backup all db failed.

But he does not do a backup.

Does somebody has any idea????

The manual backup goes (so local to the IMC server)

but if I plan it (under Configure) I get that in the debug-log

2018-08-13 12:12:00 [ERROR] [locateDbPosition] Can not find DB [192.168.160.39@aclm_db_imc_aclm] information in config!
2018-08-13 12:12:00 [ERROR] [CDbBackup :: BackupAllDataBase] Fail to find DB [192.168.160.39@aclm_db_imc_aclm] information in backup system config
2018-08-13 12:12:00 [ERROR] [CommonBackup] backup all db failed.

1 REPLY 1
jmpk
HPE Pro

Re: IMC Update 7.2-7.3 (E0605P) Backup-Error / DBMAN

Hello,

Can you please share the screenshot of Enviroment tab from Intelligent deployment Monitorting agent ?

 

Thanks,
JMPK