IMC
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems after upgrade from E0506 to E0506P03

 
hwuensch
Occasional Visitor

Problems after upgrade from E0506 to E0506P03

Hi,

After upgrading to version E0506P03 some features of the web-interface are broken:

- in "classic" view-mode, after clicking on the "Ressource" tab, the left-sided menu structure is incomplete andcontent is not displayed correctly (empty spaces), see picture 1.

- displaying the "IP View" Ressource triggers an error (s. picture 2). This happens both on classic-mode and desktop-mode.

- oh, and one hint: Do _not_ upgrade to P03 if you have a mysql 5.5 backend: The imcnetresdm process will execute a very complex SQL-Statement on the config_db database after starting up which will take forever on mysql 5.5 (and will prevent the startup of imcnetresdm). After Upgrading to mysql 5.6 this query will be executed in <1sek so everything is fine..

 

best regards,

hwuensch

8 REPLIES 8
streeb
Occasional Advisor

Re: Problems after upgrade from E0506 to E0506P03

hwuensch, 

We just upgraded our production instance this week as well and I do not see either of these issues. I am sure you have already but I would open up a support ticket on this one. One thing I do see is that if you do a general search for a device, the result in the dynamic side bar is no longer clickable. This seems to be cross browser issue- I am not sure if the iMC team look at this forum but hopefully they do and can take a look. 

Regards

Mike

hwuensch
Occasional Visitor

Re: Problems after upgrade from E0506 to E0506P03

indeed,  the "general search" is also failing (it works only one time for me, after that you have to logout/login from the webinterface).

--> we will open a ticket on this issue.

Is anybody else experiencing these frontend errors on E0506P03? We never had such problems bevore, and this time it

was only a minor patch-level update :-(

 

Regards,

hwuensch

NeilR
Respected Contributor

Re: Problems after upgrade from E0506 to E0506P03


@hwuensch wrote:

- oh, and one hint: Do _not_ upgrade to P03 if you have a mysql 5.5 backend: The imcnetresdm process will execute a very complex SQL-Statement on the config_db database after starting up which will take forever on mysql 5.5 (and will prevent the startup of imcnetresdm). After Upgrading to mysql 5.6 this query will be executed in <1sek so everything is fine..

Sounds like that's my problem - i'm running MySql 55 and after the update it never finished starting 3 processes - I gave up after waiting 2 hrs and rolled it back - thx

NeilR
Respected Contributor

Re: Problems after upgrade from E0506 to E0506P03

What was your process for MySql update? on Win or linux?

If I update over the existing ImC install, dbman won't backup or restore and the update process also fails. It runs ok, but otherwise stuck.

NeilR
Respected Contributor

Re: Problems after upgrade from E0506 to E0506P03

Well the update leaves a query hanging trying to update: Error Code: 1146. Table 'aclm_db.tbl_link' doesn't exist

The query sits there waiting so a couple of processes never start. Killing the query will allow the process to start but a reboot brings it back, and it won't restore the DB anyway.

No P03 until I talk to HP...