IMC
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Process euplat won't load since upgrading to 7.3 (E0605H05)

 
SOLVED
Go to solution
leandromarcal
Occasional Visitor

Process euplat won't load since upgrading to 7.3 (E0605H05)

Hi all,

after upgrade to version 7.3 (E0605H05), I noticed that it's not possible to generate reports from the Report->Report Template List. Acctually, it's not possibel generate any report. I also noticed that the euplat process doesn't start. I don't know if these two problems are related, but my real problem is the reports that are not shown.

4 REPLIES 4

Re: Process euplat won't load since upgrading to 7.3 (E0605H05)

Hi leandromarcal,

I do not suspect the reports issue is related to the euplat process not starting, but we should be able to correct the euplat issue and then you can test the reports.

The euplat issue is generally due to a corrupted file, so if you could attach two files, I can have a look:

Server-addr.xml located under ..\imc\common\conf

QvProcessManager.xml located under ..\imc\server\conf

Regards,

Jarret

Accept or Kudo

leandromarcal
Occasional Visitor

Re: Process euplat won't load since upgrading to 7.3 (E0605H05)

Hi Jerret, 

first of all, thank you for your attention. The files are bellow

 

* SERVER-ADDR.XML

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<server-addr>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-ACLM">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="aclm_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_aclm"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-DM"/>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-EUPLAT">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="config_db" password="XXX" port="${iMC-PLAT['DATABASE_PORT']}" type="SQLServer" username="imc_config"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-GAM">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="config_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_config"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-ICC">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="icc_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_icc"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-ISP">
    <custom-addr name="EAD_PROXY_IP" value="IP"/>
    <custom-addr name="EADPROXY_IPV6" value=""/>
    <custom-addr name="EAD_PROXY_SERVER_IP" value="IP"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-NBAM">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="unba_master" password="XXX" type="SQLServer" username="unba_master"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-NBAM-SERVER">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="unba_slave" password="XXX" type="SQLServer" username="unba_slave"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-NETASSET">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="invent_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_inventory"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-NME-FAULT">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="monitor_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_monitor"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-NME-PERF">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="perf_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_perf"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-NTAM"/>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-NTAM-SERVER"/>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-PLAT">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="config_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_config"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-PORTAL-KERNEL">
    <custom-addr name="PORTAL_IP" value="IP"/>
    <custom-addr name="PORTALSERVER_IPv6_ADDR" value=""/>
    <custom-addr name="PORTAL_SERVER_ID" value="20120330232432699"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-REPORT">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="reportplat_db" password="XXX" type="SQLServer" username="reportplat"/>
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="report_db" password="XXX" type="SQLServer" username="report"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-SCC"/>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-SEPLAT"/>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-SYSLOG">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="syslog_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_syslog"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-UAM">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="ead" password="XXX" type="SQLServer" username="ead"/>
    <custom-addr name="CAMS_SERVER_IP" value="IP"/>
    <custom-addr name="PLAT_DATABASE_ADDRESS" value="127.0.0.1"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-UAM-BYOD">
    <custom-addr name="DNS_PROXY_IP" value="IP"/>
    <custom-addr name="DNS_PROXY_IPV6" value=""/>
    <custom-addr name="BYOD_WEB_HTTP_PORT" value="80"/>
    <custom-addr name="BYOD_WEB_HTTPS_PORT" value="443"/>
    <custom-addr name="JAVA.CPP.PROC.ID" value="0x73"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-UAM-PS">
    <custom-addr name="EAD_SERVER_IP" value="IP"/>
    <custom-addr name="EADSERVER_IPV6" value=""/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-UAM-SSV">
    <custom-addr name="PUB_SELFSERVICE_IP_ADDRESS" value="IP"/>
    <custom-addr name="PUBSELFSERVICE_IPV6_ADDRESS" value=""/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-UAM-WEB"/>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-UAM-WEIXIN">
    <custom-addr name="WEIXIN_SERVER_IP_ADDRESS" value="IP"/>
    <custom-addr name="WEIXIN_SERVER_IPV6_ADDRESS" value=""/>
    <custom-addr name="WEIXIN_SERVER_PORT" value="80"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-VLAN">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="vlanm_db" password="XXX" type="SQLServer" username="vlan"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-VNM">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="vnm_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_vnm"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-VXLAN">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="vxlan_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_vxlan"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-WIPS">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="wips_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_wips"/>
  </component>
  <component address="127.0.0.1" id="iMC-WLAN">
    <db-config address="127.0.0.1" dbname="wlan_db" password="XXX" type="SQLServer" username="imc_wsm"/>
  </component>
</server-addr>

 

 

 

 

* QVPROCESSMANAGER.XML

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<Configurations>
    <!--by leihaibo, Nov. 27, 2004-->
    <!--max characters:32-->
    <!--StartMode definition:-->
    <!--0, auto -->
    <!--1, manual-->
    <!--2, exit-->
    <!--3, only exit check-->
    <!--Management Attributes definition:-->
    <!--0, start only -->
    <!--1, poll only-->
    <!--2, start and stop and poll-->
    <!--3, start and poll-->
    <!--4, only exit check-->
    <Lang>zh</Lang>
    <SystemThresholds>
        <!--percent-->
        <CPU>66</CPU>
        <Disk>90</Disk>
        <Memory>90</Memory>
    </SystemThresholds>
    <MaxRetries>3</MaxRetries>
    <!--hour-->
    <RestartPeriod>1</RestartPeriod>
    <!--second-->
    <Poll>10</Poll>
    <Processes>
        <!--Process>
            <id>1</id>
            <Name>dbserver.bat</Name>
            <Desc_C>Start database</Desc_C>
            <Desc_zh>STARTDB_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>0</ManageAttr>
            <Dependent>0</Dependent>
            <Delay>3</Delay>
        </Process!-->
        <!--Process>
            <id>2</id>
            <Name>mdp.exe</Name>
            <Desc_C>MDP Process</Desc_C>
            <Desc_zh>MDP_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>3</ManageAttr>
            <Dependent>1</Dependent>
            <Delay>5</Delay>
        </Process!-->
        <!--Process>
            <id>30001</id>
            <Name>JavaService.exe</Name>
            <Desc_C>iMC Web Server Process</Desc_C>
            <Desc_zh>JavaService_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>2</ManageAttr>
            <Dependent>1</Dependent>
            <Delay>0</Delay>
            <StaticProcID>30001</StaticProcID>
            <Path>client/bin</Path>
            <CmdLine>startupService.bat</CmdLine>
        </Process!-->  
        <!--Process>
            <id>20001</id>
            <Name>qvdbconfig.exe</Name>
            <Desc_C>Config Database Process</Desc_C>
            <Desc_zh>QVDBCONFIG_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>1</ManageAttr>
            <Dependent>1</Dependent>
            <Delay>2</Delay>
            <Path>common/dbserver/win32</Path>
            <StaticProcID>20001</StaticProcID>
        </Process!-->
        <!--Process>
            <id>20002</id>
            <Name>qvdbmonitor.exe</Name>
            <Desc_C>Monitor Database Process</Desc_C>
            <Desc_zh>QVDBMONITOR_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>1</ManageAttr>
            <Dependent>1</Dependent>
            <Delay>2</Delay>
            <Path>common/dbserver/win32</Path>
            <StaticProcID>20002</StaticProcID>
        </Process!-->        
        <!--Process>
            <id>3</id>
            <Name>imcnetresdm.exe</Name>
            <Desc_C>Network Resource Process</Desc_C>
            <Desc_zh>QVNETRESDM_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>2</ManageAttr>
            <Dependent>2</Dependent>
            <Delay>0</Delay>
            <StaticProcID>1</StaticProcID>
        </Process!-->
        <!--Process>
            <id>4</id>
            <Name>imcperfdm.exe</Name>
            <Desc_C>Performance Process</Desc_C>
            <Desc_zh>QVPERFDM_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>2</ManageAttr>
            <Dependent>2</Dependent>
            <Delay>0</Delay>
            <StaticProcID>4</StaticProcID>
        </Process!-->
        <!--Process>
            <id>5</id>
            <Name>imcfaultdm.exe</Name>
            <Desc_C>Fault Process</Desc_C>
            <Desc_zh>QVFAULT_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>2</ManageAttr>
            <Dependent>2</Dependent>
            <Delay>0</Delay>
            <StaticProcID>5</StaticProcID>
        </Process!-->
        <!--Process>
            <id>7</id>
            <Name>dbstop.bat</Name>
            <Desc_C>stop database</Desc_C>
            <Desc_zh>STOP_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>2</StartMode>
            <ManageAttr>0</ManageAttr>
            <Dependent>0</Dependent>
            <Delay>3</Delay>
        </Process!-->
        <!--Process>
            <id>8</id>
            <Name>imcl2topodm.exe</Name>
            <Desc_C>L2topo Process</Desc_C>
            <Desc_zh>QVL2TOPODM_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>2</ManageAttr>
            <Dependent>2</Dependent>
            <Delay>0</Delay>
        </Process!-->
        <Process>
            <id>10001</id>
            <Name>tftpserver.exe</Name>
            <Desc_C>TFTP Server</Desc_C>
            <Desc_zh>TFTPSERVER_DESC_ZH</Desc_zh>
            <StartMode>0</StartMode>
            <ManageAttr>2</ManageAttr>
            <Dependent>2</Dependent>
            <Delay>0</Delay>

        </Process>
        <Process>
      <id>5001</id>
      <Name>dbman.exe</Name>
      <Desc_C>Database management</Desc_C>
      <Desc_zh>DBMAN_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>3</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <Path>dbman\bin</Path>
      <StaticProcID>5001</StaticProcID>
      <StopOption>dbman -n</StopOption>
    </Process>
    <Process>
      <id>2</id>
      <Name>img.exe</Name>
      <Desc_C>Intelligent messaging gateway</Desc_C>
      <Desc_zh>IMG_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>3</ManageAttr>
      <Dependent>1</Dependent>
      <Delay>5</Delay>
    </Process>
  <Process>
      <id>3</id>
      <Name>imcnetresdm.exe</Name>
      <Desc_C>Network resource management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVNETRESDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>1</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>8</id>
      <Name>imcl2topodm.exe</Name>
      <Desc_C>Layer 2 topology management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVL2TOPODM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>16</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>102</id>
      <Name>imcjobmgrdm.exe</Name>
      <Desc_C>Job management</Desc_C>
      <Desc_zh>IMCJOBDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>38</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>411</id>
      <Name>imccmdmgrdm.exe</Name>
      <Desc_C>Generic command construct and analyse process</Desc_C>
      <Desc_zh>CMDMGR_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>41</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>5</id>
      <Name>imcfaultdm.exe</Name>
      <Desc_C>Alarm management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVFAULT_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>5</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>104</id>
      <Name>imcupgdm.exe</Name>
      <Desc_C>Software upgrade</Desc_C>
      <Desc_zh>QVUPGDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>6</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>103</id>
      <Name>imccfgbakdm.exe</Name>
      <Desc_C>Configration file management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVCFGBAKDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>10</StaticProcID>
    </Process>
  
  
  <Process>
      <id>56</id>
      <Name>imcinventorydm.exe</Name>
      <Desc_C>Inventory management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVINVENT_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>56</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>4</id>
      <Name>imcperfdm.exe</Name>
      <Desc_C>Performance management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVPERFDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>4</StaticProcID>
    </Process>
  
  <Process>
      <id>100</id>
      <Name>imcacldm.exe</Name>
      <Desc_C>ACL management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVACLDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>32</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>105</id>
      <Name>imciccdm.exe</Name>
      <Desc_C>Icc common service management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVICCDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>66</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>58</id>
      <Name>imcvnmdm.exe</Name>
      <Desc_C>Virtual network management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVVNMDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>1</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>58</StaticProcID>
    </Process>
  <Process>
      <id>23</id>
      <Name>imcwlandm.exe</Name>
      <Desc_C>WLAN management</Desc_C>
      <Desc_zh>WLAN_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>0</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>23</StaticProcID>
    </Process>
  
  
  
  <Process>
      <id>109</id>
      <Name>imcsyslogdm.exe</Name>
      <Desc_C>Syslog management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVSYSLOGDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>15</StaticProcID>
    </Process>
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  <Process>
      <id>81</id>
      <Name>imcwipsdm.exe</Name>
      <Desc_C>WIPS management</Desc_C>
      <Desc_zh>WIPS management</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>0</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>81</StaticProcID>
    </Process>
  
  <Process>
      <id>69</id>
      <Name>imcwlanperfdm.exe</Name>
      <Desc_C>WLAN performance management</Desc_C>
      <Desc_zh>WLAN_PERF_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>69</StaticProcID>
    </Process>
  
  
  <Process>
      <id>93</id>
      <Name>imcvxlandm.exe</Name>
      <Desc_C>VXLAN management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVVXLAN_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>93</StaticProcID>
    </Process>
  
  
  
  
  
  
  
  
  <Process>
      <id>105</id>
      <Name>receiver.exe</Name>
      <Desc_C>NTA/UBA log receive process</Desc_C>
      <Desc_zh>NTAM_RECEIVER_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <Path>unba/bin</Path>
      <RestartThreshold>30</RestartThreshold>
    </Process>
  <Process>
      <id>106</id>
      <Name>processor.exe</Name>
      <Desc_C>NTA/UBA log processing process</Desc_C>
      <Desc_zh>NTAM_PROCESSOR_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <Path>unba/bin</Path>
      <RestartThreshold>30</RestartThreshold>
    </Process>
  <Process>
      <id>8888</id>
      <Name>uamimg.exe</Name>
      <Desc_C>Intelligent messaging gateway</Desc_C>
      <Desc_zh>IMG_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>3</ManageAttr>
      <Dependent>1</Dependent>
      <Delay>5</Delay>
      <Path>uam\bin</Path>
    </Process>
  <Process>
      <id>5000</id>
      <Name>uam.exe</Name>
      <Desc_C>User access management</Desc_C>
      <Desc_zh>ACM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>8888</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <Path>uam\bin</Path>
      <StaticProcID>5000</StaticProcID>
      <StopOption>uam -k</StopOption>
    </Process>
  <Process>
      <id>37</id>
      <Name>imcvlandm.exe</Name>
      <Desc_C>VLAN management</Desc_C>
      <Desc_zh>QVVLANDM_DESC_ZH</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>1</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>37</StaticProcID>
    </Process>
  
  
  <Process>
      <id>1280</id>
      <Name>imcdhcpagentdm.exe</Name>
      <Desc_C>dhcpagent</Desc_C>
      <Desc_zh>dhcpagent</Desc_zh>
      <StartMode>0</StartMode>
      <ManageAttr>2</ManageAttr>
      <Dependent>2</Dependent>
      <Delay>0</Delay>
      <StaticProcID>1280</StaticProcID>
    </Process>
  </Processes>
</Configurations>

 

Regars, 

Leandro 

 

 

Re: Process euplat won't load since upgrading to 7.3 (E0605H05)

Hi Leandromarcal,

In the server-addr.xml file, there is a section that needs to be removed that should resolve the isue with the euplat process.

The section to remove is: port="${iMC-PLAT['DATABASE_PORT']}"

I have attached a screenshot with the section to remove highlighted in blue.

You should be able to modify in a text editor, save the change, and then restart IMC.

Regards,

Jarret

 

Accept or Kudo

leandromarcal
Occasional Visitor
Solution

Re: Process euplat won't load since upgrading to 7.3 (E0605H05)

Yeeeeeees Jarret, it worked.

After removing that section and restarting the IMC, the euplat module started correctly and the reports became funcional again.

Thank you very much for your help and attention. Really appreciate it!