Ignite-UX

Re: Error i ignite_backup due to disk2_p2 not found

 
marvin51796
Regular Advisor

Error i ignite_backup due to disk2_p2 not found

I have move my ignite backups onto a new server, all the other 10 ignite backups are working fine, but i have one that is giving me the follow message. its on a "ia64 hp server BL860c" with hpux 11vi3 patched to 2015. It worked on the older server fine, but the disk its looking for doesnt exist on the new server. Can this be cleared , rescanned, anything to fix this? I also posted an ioscan -kfNC disk to show what is there.

 

thanks

 

WARNING: The make_sys_image failed to save the LIF volume.

ERROR:   The list_expander command failed. This could be due to a problem with

         the -x options specified - Check the existence of the included

         device(s).

       * Creating NFS mount directories for configuration files.

 

======= 09/06/15 04:00:02 EDT Started /opt/ignite/bin/make_net_recovery. (Sun

         Sep 06 04:00:02 EDT 2015)

        @(#)Ignite-UX Revision C.7.18.63

         @(#)ignite/net_recovery (opt) Revision:

         /branches/IUX_RA1403/ignite/src@86261 Last Modified: 2014-01-31

         17:15:38 +0530 (Fri, 31 Jan 2014)

 

       * Checking Versions of Recovery Tools

lifls(open): No such file or directory

lifls: Can't list /dev/disk/disk2_p2; file not opened

WARNING: /dev/disk/disk2_p2 is not a LIF volume.

         No LIF files on the boot disk will be archived.

         Check /stand/bootconf, man bootconf(4), and /dev/dsk to

         ensure that the bootconf file is set up correctly.

 

======= 09/06/15 04:00:03 EDT make_net_recovery completed unsuccessfully

 

 

 

here is what is actually on the system.

disk      0  64000/0xfa00/0x0   esdisk   CLAIMED     DEVICE       HP      DH0072FAQRD
disk      1  64000/0xfa00/0x1   esdisk   CLAIMED     DEVICE       HP      DH0072FAQRD
disk      4  64000/0xfa00/0x15  esdisk   CLAIMED     DEVICE       3PARdataVV
disk     20  64000/0xfa00/0x1a  esdisk   CLAIMED     DEVICE       3PARdataVV

 

thanks for any help

 

 

1 REPLY 1
Patrick Wallek
Honored Contributor

Re: Error i ignite_backup due to disk2_p2 not found

Check your /stand/bootconf file.  It likely has an incorrect disk listed in it.

 

Modify that file so and remove the incorrect disk.  Also make sure your correct boot disk is listed there.

 

Once you have done that try running your Ignite backup again.