Exec failed when cloning

 
SOLVED
Go to solution
Susan Prosser
Advisor

Exec failed when cloning

Guys

Made an ignite recovery tape via make_tape_recovery -a /dev/rmt/1mn -I on an A400-6x using a DDS3 tape drive, I tested the tape by booting the system from the tape and it brought up the Interactive Menu to run recovery etc.

I then tried to boot an rp3440 using a dds 4 tape drive and it starts to boot from the tape:/xxx/xxxx/WINSTALL and then falls over with Exec failed.

I then created another tape on another A400-6x system and tried it on another rp3440 and had the same problem. Using C.6.0.109 of Ignite.

Any ideas would be gratefully received
5 REPLIES 5
harry d brown jr
Honored Contributor
Solution

Re: Exec failed when cloning


They aren't the same class of machines. You need to build an rp3440 from scratch then build a make_recovery from that.

live free or die
harry d brown jr
Live Free or Die
Steven E. Protter
Exalted Contributor

Re: Exec failed when cloning

The hardware may be too different for this Ignite methodology to work. You may find creating a Golden Image less hardware dependent.

Docs:
http://www2.itrc.hp.com/service/james/dispDoc.do?docURL=http%3A%2F%2Fdocs.hp.com%2Fen%2FB2355-90153%2Fapcs08.html&aid=SEARCH_MANUAL&pil=4&serStr=Ignite+Golden+Image

http://www2.itrc.hp.com/service/james/dispDoc.do?docURL=http%3A%2F%2Fdocs.hp.com%2Fen%2FIUX%2Ffaq.html&aid=SEARCH_MANUAL&pil=8&serStr=Ignite+Golden+Image

Which method to use:
http://www2.itrc.hp.com/service/james/dispDoc.do?docURL=http%3A%2F%2Fdocs.hp.com%2Fen%2F5187-2725%2Fch02s03.html&aid=SEARCH_MANUAL&pil=10&serStr=Ignite+Golden+Image

SEP
Steven E Protter
Owner of ISN Corporation
http://isnamerica.com
http://hpuxconsulting.com
Sponsor: http://hpux.ws
Twitter: http://twitter.com/hpuxlinux
Founder http://newdatacloud.com
Susan Prosser
Advisor

Re: Exec failed when cloning

I am now trying an ignite across 2 same platforms.

I am bit surprised/disappointed if the reason it fails is due to the differences between the hardare platforms.

In the past I have cloned across D/E/L/A and rp classes.

Will update this thread once I have tested the ignite tape
Susan Prosser
Advisor

Re: Exec failed when cloning

That seems to be IT

Thanks for your inputs
Bernhard Mueller
Honored Contributor

Re: Exec failed when cloning

Kevin,

I am convinced it should work and since you have done quite some cloning I would assume that besides using the latest Ignite-UX you did consider the following aspects?

- the A400 needs to be on 11.11 or 11.23
- the A400 should have latest HWE patches installed
- you need to set "cloning to diff HW" to true

Regards,
Bernhard