Re: Ignite and VFS_MOUNTROOTs

 
Phil_
Occasional Advisor

Ignite and VFS_MOUNTROOTs

Hi,

I am attempting to clone a K260 running 11.00 onto an N4000 via a make_tape_recovery tape.

At the end of the ignite I get the following panic:

$ panic: all VFS_MOUNTROOTs failed: NEED DRIVERS ?????

I re-ignited the N-Class with one of its own make_tape_recovery tapes and everything worked fine, so I am fairly happy that this isn't a hardware issue.

Is there anything fundamentally different between the K and N-Class that would stop the ignite working?
3 REPLIES 3

Re: Ignite and VFS_MOUNTROOTs

>> Is there anything fundamentally different between the K and N-Class that would stop the ignite working?

Um yes... pretty much all the hardware.

As a starting point you need to look at what drivers are loaded on the N classes own working boot image and make sure all those are loaded on the K class before you take the ignite backup.

Read the following document for more background:

http://www.docs.hp.com/en/5992-1998/5992-1998.pdf

You do know that 11.00 is out of support don't you?

HTH

Duncan

I am an HPE Employee
Accept or Kudo
Scot Bean
Honored Contributor

Re: Ignite and VFS_MOUNTROOTs

K260 can run 32-bit mode. N4000 cannot. Mkae sure that is not the problem.

N4000 will need newer Hardware Enablement patch bundles to run.
Fabian Briseño
Esteemed Contributor

Re: Ignite and VFS_MOUNTROOTs

Hello Phil.

Try doing a golden image backup using ignite, and then try to clone again.

Knowledge is power.