Ignite-UX

make_recovery(486): Call to system failed. errno=0

 
SOLVED
Go to solution
Michael Hemmingsen
Occasional Advisor

make_recovery(486): Call to system failed. errno=0

Hi:
I am trying to perform the command: make_recovery -A -v on a HP 9000/899 K-class running HP-UX B.11.00.
It starts up just fine, but when it reaches the point:
'Backing up vg configurations
Volume Group vg00
.
.
Volume Group vg_vfo'
, the process is interrupted with the error message:
make_recovery(486): Call to system failed. errno=0

Your help with this problem will be greatly appreciated.

Michael
Why take your-/myself so seriously?
2 REPLIES 2
Stefan Farrelly
Honored Contributor
Solution

Re: make_recovery(486): Call to system failed. errno=0


Very good question. It could possible be because you have a non typical name for your volume group; vg_XX and make_recovery is all scripts and an undercore character could possibly upset them.

Are you using the latest version of ignite ? this may get around the problem.

Try excluding this vg from the make_recovery - see if it then works, then you know its caused by the vg_XX group name.
Im from Palmerston North, New Zealand, but somehow ended up in London...
Michael Hemmingsen
Occasional Advisor

Re: make_recovery(486): Call to system failed. errno=0

The latest version of ignite (B.3.3.116) seems to be the answer. The error message now is:
make_recovery(486):Warning:vg_vfo is not activated.
(But i don't know why ignite considers the vg_vfo to be 'not inactivated'.)

The process now completes with success.

Thank You.
Why take your-/myself so seriously?