Integrity Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

EFI boot menu empty

 
SOLVED
Go to solution
dictum9
Super Advisor

EFI boot menu empty


rx4640 running 11.23

The system is not booting. The boot menu is empty, it's saying:


Boot Menu



and doesn't give me any choices to boot. What could have caused this and what can I do to recreate it?

4 REPLIES 4
Steven E. Protter
Exalted Contributor
Solution

Re: EFI boot menu empty

Shalom,

Docs:

http://docs.hp.com/en/5991-6440/ch06s06.html

http://h21007.www2.hp.com/dspp/tech/tech_TechSingleTipDetailPage_IDX/1,2366,5343,00.html

SEP
Steven E Protter
Owner of ISN Corporation
http://isnamerica.com
http://hpuxconsulting.com
Sponsor: http://hpux.ws
Twitter: http://twitter.com/hpuxlinux
Founder http://newdatacloud.com
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: EFI boot menu empty

Hi,

run the EFI shell, locate your fs(x) device.


fs0:> cd efi/hpux

fs0:\EFI\HPUX> hpux

(C) Copyright 1999-2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P.
All rights reserved

HP-UX Boot Loader for IPF -- Revision 2.028

Press Any Key to interrupt Autoboot
...

(don't press any key)

Once the OS is running, use "setboot" to re-create the boot menu (this is one way to do this).

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Sumit Ghosal
Frequent Advisor

Re: EFI boot menu empty

Hi,

May be the boot Entry from EFI boot Menu is deleted.

You can try to manually add the entries in
Boot option maintenance menu:
-> Add boot options

thanks

dictum9
Super Advisor

Re: EFI boot menu empty

That's it, the entries got deleted. The big question is, why. I think there is a bigger issue with the machine, probably the battery is dying, loosing the EFI boot information.

Everything was fine until the machine was brought down for maintenance for 20 mins and after that, it failed to boot, it "forgot" the boot info.