Integrity Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

RX3660 problem with I/O ?

 
guru4hp
Advisor

RX3660 problem with I/O ?

Hi Guys ...
I have some strainge problem with one rx3660 ..

in logs there are some errors level 3...

60 SFW 0 *3 0x6480009200E00820 FFFFFFFFFF09FF85 IO_SLOT_POWER_ON_ERROR
03 Mar 2008 14:53:33
61 SFW 0 *3 0x6480009200E00840 FFFFFFFFFF0AFF85 IO_SLOT_POWER_ON_ERROR
03 Mar 2008 14:53:34
62 SFW 0 0 0x0400008700E00000 FFFFFFFFFF02FF83 IO_LBA_INIT
63 SFW 0 *3 0x6480009200E00860 FFFFFFFFFF06FF85 IO_SLOT_POWER_ON_ERROR
03 Mar 2008 14:53:36
64 SFW 0 0 0x0400008700E00000 FFFFFFFFFF03FF83 IO_LBA_INIT
65 SFW 0 *3 0x6480009200E00880 FFFFFFFFFF04FF85 IO_SLOT_POWER_ON_ERROR
03 Mar 2008 14:53:39
66 SFW 0 0 0x0400008700E00000 FFFFFFFFFF04FF83 IO_LBA_INIT
67 SFW 0 0 0x0400008700E00000 FFFFFFFFFF05FF83 IO_LBA_INIT
68 SFW 0 *3 0x6480009200E008A0 FFFFFFFFFF07FF85 IO_SLOT_POWER_ON_ERROR
03 Mar 2008 14:53:40
69 SFW 0 *3 0x6480009200E008C0 FFFFFFFFFF08FF85 IO_SLOT_POWER_ON_ERROR
03 Mar 2008 14:53:42
70 SFW 0 0 0x0400008700E00000 FFFFFFFFFF06FF83 IO_LBA_INIT
71 SFW 0 *3 0x6480009200E008E0 FFFFFFFFFF05FF85 IO_SLOT_POWER_ON_ERROR
03 Mar 2008 14:53:44
72 SFW 0 0 0x0400008700E00000 FFFFFFFFFF07FF83 IO_LBA_INIT
73 SFW 0 *3 0x6480009200E00900 FFFFFFFFFF03FF85 IO_SLOT_POWER_ON_ERROR
03 Mar 2008 14:53:47
74 SFW 0 *3 0x6480026B00E00920 FFFFFFFFFF02FF83 IO_CHECK_LBA_DECONFIG_ERR
03 Mar 2008 14:53:47
75 SFW 0 *3 0x6480026B00E00940 FFFFFFFFFF03FF83 IO_CHECK_LBA_DECONFIG_ERR
03 Mar 2008 14:53:47
76 SFW 0 *3 0x6480026B00E00960 FFFFFFFFFF06FF83 IO_CHECK_LBA_DECONFIG_ERR
03 Mar 2008 14:53:47
77 SFW 0 *3 0x6480026B00E00980 FFFFFFFFFF07FF83 IO_CHECK_LBA_DECONFIG_ERR
03 Mar 2008 14:53:47
78 SFW 0 0 0x0000008000E00000 0000000000000000 IO_DISCOVERY_DONE

What can be a problem ? i/o board, VRM or problem with I/O backplane - riser - baseboard ?? what can I do to locate problem ?

TNX for info .. Mladen ..
1 REPLY 1
rick jones
Honored Contributor

Re: RX3660 problem with I/O ?

No actual idea what might be happening there, but some pseudo-random guesses:

*) are all the little "tabs" down and locked on all your I/O slots?

*) Do all the slots have a green LED lit above them?

*) are the only I/O cards in your system actual "supported" cards for an rx3600 (not simply from HP, but actually supported for the rx3600?)

Integrity systems adhere rather more strictly to PCI bus specs - in particular if a card tries to pull "too much" current the system will power-down the slot.
there is no rest for the wicked yet the virtuous have no pillows