Integrity Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

hp rx4640 haveing trouble loading O/S

 
SOLVED
Go to solution
HP RX4640
Frequent Advisor

hp rx4640 haveing trouble loading O/S

I have 9 rx4640's that have LINUX on them from the previous user... I need to load HP-UX 11i v1.. It seems that I can't for reasons unknown to me I have tried to boot from DVD but not sure I am thinking that I have to format / wipe the drives before I can load HP-UX????
4 REPLIES 4
Torsten.
Acclaimed Contributor
Solution

Re: hp rx4640 haveing trouble loading O/S

No need to wipe something out, but the rx4640 is an Integrity and runs only with 11i v2 and v3 (11.23 and 11.31) - not with 11iv1 (11.11).

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
HP RX4640
Frequent Advisor

Re: hp rx4640 haveing trouble loading O/S

I for some reason thought 11i V1 did work sorry. No It stats to load and then says anything further will no be seen on this monitor need console I set the VGA port to primary but still get the same message.

Cna I use my VGA monitor or do I have to buy a console terminal? C1099A?
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: hp rx4640 haveing trouble loading O/S

You can simply configure the serial port over MP or the MP network to have console access, but again, 11.11 will not run on this server.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
HP RX4640
Frequent Advisor

Re: hp rx4640 haveing trouble loading O/S

SO FAR SO GOOD IT'S LOADING