Integrity Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

rx2600 server MP console is not visible

 
Hareesh A V
Advisor

rx2600 server MP console is not visible

Hi,
I have a mp card in my server.there is no vga card.if I start the server.server is coming up without any issue.but i could not see the console through mp.if i connect the seriel cable on the seriel port.I can see the display.if anybody faced the same pls help me.

Thanks in Advance
Hareesh
----------------
"Go straight hit and achieve".
7 REPLIES 7
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: rx2600 server MP console is not visible

Where did you connect the cable?
There is a serial port labeled "console", but if a MP is installed the console port is on the 3-end-black-W-cable - use this one.

BTW, the MP has a VGA on-board.

To check the console settings, stop the boot process at the boot menu and check the console (input/output device) settings.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
spex
Honored Contributor

Re: rx2600 server MP console is not visible

Hello,

"HP Integrity iLO 2 MP Operations Guide: HP Integrity BL860c, rx2660, rx3600, and rx6600"
http://docs.hp.com/en/5991-5983/index.html

PCS
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: rx2600 server MP console is not visible

better link for this rx2600:

http://docs.hp.com/en/5971-4238/5971-4238.pdf

"Default Console: hp integrity rx2600 Server"

and

http://docs.hp.com/en/5187-2725/ch04s03.html

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Hareesh A V
Advisor

Re: rx2600 server MP console is not visible

Hi All,
Even if the Mp card is there,server is not showing the proper output devices in the boot option maintenance menu.I replaced the Systemboard twice And Mp card once.but still the same issue.I am attaching the screen shots.


Hareesh
-------------
SYSTEM INFORMATION

Date/Time: Jan 2, 2008 05:04:38 (20:08:01:02:05:04:38)
Manufacturer: hp
Product Name: server rx2600
Product Number: A6870B
Serial Number: SG40809080
UUID: 50A9B0AB-7B4F-11D8-B1BF-2730203B347C
System Bus Frequency: 200 MHz

PROCESSOR MODULE INFORMATION

# of L3 L4 Family/
CPU Logical Cache Cache Model Processor
Slot CPUs Speed Size Size (hex.) Rev State
---- ------- -------- ------ ------ ------- --- ------------
0 1 1.3 GHz 3 MB None 1F/01 B1 Active



MEMORY INFORMATION

---- DIMM A ----- ---- DIMM B -----
DIMM Current DIMM Current
--- ------ ---------- ------ ----------
0 256MB Active 256MB Active
1 256MB Active 256MB Active
2 ---- ----
3 ---- ----
4 ---- ----
5 ---- ----

Active Memory : 1024 MB
Installed Memory : 1024 MB


I/O INFORMATION


BOOTABLE DEVICES

Order Media Type Path
----- ---------- ---------------------------------------
1 HARDDRIVE Acpi(HWP0002,100)/Pci(1|0)/Scsi(Pun0,Lun0)/HD(Part1,SigEF08CBBC-FBC9-11DB-8002-D6217B60E588)
2 HARDDRIVE Acpi(HWP0002,100)/Pci(1|0)/Scsi(Pun0,Lun0)/HD(Part3,SigEF08CBF8-FBC9-11DB-8004-D6217B60E588)




Seg Bus Dev Fnc Vendor Device Slot
# # # # ID ID # Path
--- --- --- --- ------ ------ --- -----------
00 00 01 00 0x1033 0x0035 XX Acpi(HWP0002,0)/Pci(1|0)
00 00 01 01 0x1033 0x0035 XX Acpi(HWP0002,0)/Pci(1|1)
00 00 01 02 0x1033 0x00E0 XX Acpi(HWP0002,0)/Pci(1|2)
00 00 02 00 0x1095 0x0649 XX Acpi(HWP0002,0)/Pci(2|0)
00 00 03 00 0x8086 0x1229 XX Acpi(HWP0002,0)/Pci(3|0)
00 20 01 00 0x1000 0x0030 XX Acpi(HWP0002,100)/Pci(1|0)
00 20 01 01 0x1000 0x0030 XX Acpi(HWP0002,100)/Pci(1|1)
00 20 02 00 0x14E4 0x1645 XX Acpi(HWP0002,100)/Pci(2|0)



BOOT INFORMATION

Monarch CPU:

Current Preferred
Monarch Monarch Possible Warnings
------- --------- -----------------
0 0

AutoBoot: ON - Timeout is : 10 sec

Boottest:

BOOTTEST Settings Default Variable

OS is not speedy boot aware.

Selftest Setting
--------- --------------
early_cpu Run this test
late_cpu Run this test
platform Run this test
chipset Run this test
io_hw Run this test
mem_init Run this test
mem_test Run this test

LAN Address Information:

LAN Address Path
----------------- ----------------------------------------
Mac(00306E4C5B04) Acpi(HWP0002,0)/Pci(3|0)/Mac(00306E4C5B04))
*Mac(00306E4C4A9F) Acpi(HWP0002,100)/Pci(2|0)/Mac(00306E4C4A9F))



FIRMWARE INFORMATION

Firmware Revision: 2.31 [4411]

PAL_A Revision: 7.31/5.37
PAL_B Revision: 5.65

SAL Spec Revision: 3.01
SAL_A Revision: 2.00
SAL_B Revision: 2.31

EFI Spec Revision: 1.10
EFI Intel Drop Revision: 14.61
EFI Build Revision: 1.22

POSSE Revision: 0.10

ACPI Revision: 7.00

BMC Revision 1.52
IPMI Revision: 1.00
SMBIOS Revision: 2.3.2a
Management Processor Revision: E.03.15


WARNING AND STOP BOOT INFORMATION


CHIP REVISION INFORMATION

Chip Logical Device Chip
Type ID ID Revision
------------------- ------- ------ --------
Memory Controller 0 122b 0023
Root Bridge 0 1229 0023
Host Bridge 0000 122e 0032
Host Bridge 0001 122e 0032
Other Bridge 0 0 0002
Other Bridge 0 0 0007
Baseboard MC 0 0 0152
"Go straight hit and achieve".
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: rx2600 server MP console is not visible

Strange, the firmware info is showing the MP but the in/output settings page does not.

I would suggest to contact HP support to get the issue resolved.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!