Integrity Servers
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

rx6600 windows 2003 sp1 failed

 
Akif_1
Super Advisor

rx6600 windows 2003 sp1 failed

Hi,

Iam unable to install windows 2003 successfully on rx6600 itanium based server,

The errors are : install novesea missing.
#I tried to install from smart setup CD EFI and unable find msutil folder inside that.

Even continue after above warning msg windows 2003 failed to install and display disappear.

Appreciate live inputs from experts.
T(ogether) E(very one) A(chive) M(ore)
8 REPLIES 8
Akif_1
Super Advisor

Re: rx6600 windows 2003 sp1 failed

Hi All ,

Any step my step guide to install win2003 sp1 on rx6600 server which is newly shipped.

Awaiting for expert advice.
T(ogether) E(very one) A(chive) M(ore)
kris rombauts
Honored Contributor

Re: rx6600 windows 2003 sp1 failed

Akif,

W2K3 SP2 fixes this issue, try to get you a install media with SP2 embedded or use the workarounds explained in the w2k3 smart setup guide (this is on the SmartSetup cd).
See page 53, i can't upload it as it's over 5 Mbytes in size.
Attached is a cut and paste to fix the issue, sorry for the bad formatting.

You need to go to SP2 anyhow, SP1 is out of support since a while.


HTH

Kris
Akif_1
Super Advisor

Re: rx6600 windows 2003 sp1 failed

Hello Kris,

Still facing the same problem,

Even try to connect via serial cable female-female via hyper terminal.

And MP Ilo also did not responds.


Any valuable step-by-step to trouble shoot this problem will be great ......


Regard's
T(ogether) E(very one) A(chive) M(ore)
kris rombauts
Honored Contributor

Re: rx6600 windows 2003 sp1 failed

Akif,

pls provide some more detail about what media (w2k3 SP2 ?) you are using now, when exactly the error occurs (in which step) etc

Kris
Akif_1
Super Advisor

Re: rx6600 windows 2003 sp1 failed

Akif,

pls provide some more detail about what media (w2k3 SP2 ?) you are using now, when exactly the error occurs (in which step) etc

Kris

Hi Kris,

RAID 5 (3Disk)
Windows 2003/sp1
HP rx6600

The Server startup with smart setup media
# Then asked to insert "offline diagnostics"
# Then inserted Windows 2003 SP1 which is supplied with the server.
#The message is "If RAID is configured need to configure CARD ** Iam unable to understand this how to configure CARD where as i only found ADAPTER, 3Disk RAID5.

# If wk3 installation required NOVESEA should be install from smart setup media , as DOCS msutil avaialable under smart setup media which i did not find.

Then proceed for Win2k3 SP1 installation.

After looking for all drivers "display is in blue screen now "

#At last step 'WINDOWS STARTING' now got hang up and display disappear.

Failed to install

reboot the server again to see a display .

I appreciate your valuable input ......
T(ogether) E(very one) A(chive) M(ore)
Akif_1
Super Advisor

Re: rx6600 windows 2003 sp1 failed

Hi All,

VGA disable by mistake ,.........


How can i enable VGA and install OS successfully .

Appreciate valueable input.
T(ogether) E(very one) A(chive) M(ore)
kris rombauts
Honored Contributor

Re: rx6600 windows 2003 sp1 failed

Akif,

have a look at the second half of my response in this thread :

http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=1456470


HTH

Kris
Akif_1
Super Advisor

Re: rx6600 windows 2003 sp1 failed

Solution not found till now ..........
T(ogether) E(very one) A(chive) M(ore)