M and MSM Series

Autonomous Setup, MSM430 won't pass data

 
Doug MacLennan
Frequent Advisor

Autonomous Setup, MSM430 won't pass data

I have a new MSM430 that I'm setting up.  I don't have a controller, so I set it to autonomous mode.  I created a VSC to use both radios, WPA2 protection (no radius server), updated to the latest firmware.  My laptop see's and correctly logs into the AP, but no traffic is passed between the two.  I can't access the internet or the company servers.  The online help files are pretty good, but I can't figure out what else would need to be set up.  Do I need to create a VLAN doc?

I did change one setting yesterday that got it working (don't remember what), but then I was totally locked out of the management interface, so I had to reset it and start again from scratch.

Can anyone point me in the right direction?

4 REPLIES 4
tschaps
Valued Contributor

Re: Autonomous Setup, MSM430 won't pass data

Bottom left of VSC settings, "Wireless security filters" should be unchecked. That's what messed me up my first time. 

Doug MacLennan
Frequent Advisor

Re: Autonomous Setup, MSM430 won't pass data

That did it!

 

Thanks,

 

 

tschaps
Valued Contributor

Re: Autonomous Setup, MSM430 won't pass data

glad to hear it :)
JesseR
Regular Advisor

Re: Autonomous Setup, MSM430 won't pass data

TSCHAPS.

 

Would you mind contacting me offline?   jrink@sourceonetechnology.com

 

Much appreciated.

J

Jesse R
Source One Technology, Inc.
HP Partner


MSM 5.7.x deployment guide: