MSA Storage
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

cant login to msa200 via SSH ( blank screen via web )

 
visiongorup
Occasional Visitor

cant login to msa200 via SSH ( blank screen via web )

Hi all,

 

I dont have a console cable for my msa200, however i know the IP address so can get a ssh prompt, the web view just gives a blank screen.

i understand that i might need to restart the controller.

ive tried all the default passwords via the ssh login but none work, any suggestions other than getting a console cable? and if so where can i get one?

3 REPLIES 3
AnkitM
Trusted Contributor

Re: cant login to msa200 via SSH ( blank screen via web )

You can remove the switch/network from the equation and connect the ethernet cable directly to the management port of the controller.

The default IP is 10.0.0.2/24 on controller A and 10.0.0.3/24 on controller B.

Change your service laptop NIC IP Settings accordingly.

 

 

If above doesn't work out then reseat Controller A. Verify, if you have access to the GUI.

If not then perform a powercycle for the MSA.

 

However, If this is a production array then I would suggest getting a console cable then restarting an Array first!

Was your question answered correctly? If so, please remember to mark your question Answered when you get the correct answer and award KUDOS! to the person providing the answer. This helps others searching for a similar issue.
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: cant login to msa2000 via SSH ( blank screen via web )

What generation is this MSA2000?

 

Any response to ping / telnet / browser?


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
IBMiMan
Occasional Visitor

Re: cant login to msa2000 via SSH ( blank screen via web )

Was there ever a response to this?

I have an MSA2000 which only presents a blank screen in the web browser. I have telnet access, but I'm not familiar with the interface and the browser is far more friendly.

I have restarted both management controllers with no effect. Any ideas what I can do next?