Microsoft System Center Integration
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SCOM 2007 BladeSystems not discovering

Joslyn
Occasional Visitor

SCOM 2007 BladeSystems not discovering

Hopefully somebody can help, using SCOM 2007 SP1, we have the BladeSystem Management Pack for Operations Manager 2007 (1.7) and the Proliant Server Management Pack (1.2) installed.

All BladeSystems have successfully been added to the HP Bladecenter Enclosure Monitor Manager application and each bladesystem has been configured to send SNMP traps to the server that is running both SCOM and the Bladecenter Enclosure Monitor service.

SCOM is not able to discover any blade centers still. Troubleshooting steps taken so far, add the BladeCenter as a network device in SCOM, discovers it ok via SNMP but no HP discovery. Change System locale to US (as per a previous bug in the management pack).

All to no avail, does anybody have any suggestions?
3 REPLIES
scomer
Occasional Visitor

Re: SCOM 2007 BladeSystems not discovering

Hi,

It took I think an hour before things popped up for me.

If anyone from HP is on this, it would be nice to support 2007 R2. 2010 is already in beta. Any idea on when R2 support will be out?

Stuart Cain
Frequent Advisor

Re: SCOM 2007 BladeSystems not discovering

The Latest HP Management Packs at:

http://h18013.www1.hp.com/products/servers/management/integration/ms_integration.html?jumpid=reg_R1002_USEN

do Support SCOM R2.

Discovery can take up to an hour after Enclosure Monitor Manager registration before the Enclosure shows up in the Enclosure Diagram View.
Rajesh Dua
Occasional Visitor

Re: SCOM 2007 BladeSystems not discovering

I have the HP Blade Management Pack - 1.10 & SCOM 2007 R2.
SCOM is not able to Disconer the EVA stuff.
Could anyone suggest me to Configure it pls.