HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MetricView

 
Mahmoud_1
Frequent Advisor

MetricView

Hi to all,
In fact I have three systems clustered each has two NIC's I enabled the Loadbroker & Metric services for loadbalance, all are working Ok, but The problem is when I issued the metricview command to show customer the raiting values; some times I didn't receive any thing.
Best Regards
3 REPLIES
Ian McKerracher_1
Trusted Contributor

Re: MetricView

Hello Mahmoud,

I would start by stopping and re-starting the metric service as follows:

$ @sys$startup:tcpip$metric_shutdown
$ @sys$startup:tcpip$metric_startup

Now try metricview again. If it still does not work you should enable the diagnostics log file as follows:

$ define/system tcpip$metric_log_level 1

You can assign a value of 2 to this logical and receive more detailed diagnostics.

The new log file will be called SYS$SPECIFIC:[TCPIP$METRIC]TCPIP$METRIC_RUN.LOG

Hope this helps,

Ian



Mahmoud_1
Frequent Advisor

Re: MetricView

Thanks Lan,
In fact I tried this before but it didnt work and the Level 2 tracing I tried it before and there are no unusual statements.
regards
Ian Miller.
Honored Contributor

Re: MetricView

can you post the log file?
____________________
Purely Personal Opinion