Operating System - OpenVMS
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem with telnet on Itanium

 
The Brit
Honored Contributor

Problem with telnet on Itanium

Just brought upt Itanium Cluster on OpenVMS 8.3-1H1 and TCPIP services V5.6 ECO2.

I am experiencing a problem on one node (the busiest, where TELNET/FTP crashes. I have not found any logfiles, (not sure where to look).

System doesn't crash. login at the console shows TCPIP$FTP process missing. Shutting down TCPIP Services and restarting fixes the problem and recreates the TCPIP$FTP process.

This has happened twice inside an hour, seems like some kind of TCPIP quota issue.

Any suggestions.

thanks.

Dave
6 REPLIES 6
marsh_1
Honored Contributor

Re: Problem with telnet on Itanium

dave,

log files should be in sys$sysdevice:[tcpip$ftp] , might also be privileges.

Robert Gezelter
Honored Contributor

Re: Problem with telnet on Itanium

Dave,

While troubleshooting, a small suggestion. Try only shutting-down/restarting the FTP service. There is a good chance that it is not necessary to re-start all of TCPIP.

The command files to do this should be in SYS$MANAGER.

- Bob Gezelter, http://www.rlgsc.com
marsh_1
Honored Contributor

Re: Problem with telnet on Itanium

dave ,

the server log file is in sys$manager, do they go straight away or while in use ? have any changes been made to those services ?

Wim Van den Wyngaert
Honored Contributor

Re: Problem with telnet on Itanium

Did you check accouting ?

Wim
Wim
Volker Halle
Honored Contributor

Re: Problem with telnet on Itanium

Dave,

the TCPIP$FTP_1 server process itself does not have a .LOG file. The individual FTP operations may be logged in SYS$SYSDEVICE:[TCPIP$FTP]TCPIP$FTP_RUN.LOG

The TELNET service does not have a server process.

Are other TCPIP services enabled and still working ?

Volker.