Operations Orchestration Practitioners Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Integration with Sitescope to deploy template

Valued Contributor [Founder]

Integration with Sitescope to deploy template

I have installed OO 9.04 and Sitescope. There is SItescope Integration packs are available in OO. How do I use OO to deploy template in Sitescope ?

 

Thanks

 

6 REPLIES
Advisor

Re: Integration with Sitescope to deploy template

There is a "Deploy Template" operation under the following folder:

- /Library/Integrations/Hewlett-Packard/Sitescope/9.x and 10.x and 11.00

 

This "Deploy Template" operation can be used to deploy a SiteScope template to a destination path.  Take a look at this operation to see if this is what you are looking for.

Highlighted

Re: Integration with Sitescope to deploy template

In addition to installing OO 9.04, you'll want to install the latest OO Content Pack:

 

https://hpln.hp.com/system/files/OO_Content_Pack_8_Installer.jar

 

Several new SiteScope operations have been added since the original content in OO 9.00.

Valued Contributor [Founder]

Re: Integration with Sitescope to deploy template

Thanks for reply. 

 

I tried using it. Is there any example available about its usage ?

 

Thanks

Valued Contributor [Founder]

Re: Integration with Sitescope to deploy template

Hi

 

Yes I am using the same template. Created the flow using this template. But it gives following error in the OO

 

{returnCode=-1;returnResult=; nested exception is: 
 org.xml.sax.SAXException: Invalid element in com.mercury.sitescope.api.configuration.exception.ExternalServiceAPIException - errorCode;Result=; nested exception is: 
 org.xml.sax.SAXException: Invalid element in com.mercury.sitescope.api.configuration.exception.ExternalServiceAPIException - errorCode;sessionId=iconclude329000819313422305;exception=AxisFault
 faultCode: {http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Server.userException
 faultSubcode: 
 faultString: org.xml.sax.SAXException: Invalid element in com.mercury.sitescope.api.configuration.exception.ExternalServiceAPIException - errorCode
 faultActor: 
 faultNode: 
 faultDetail: 
 {http://xml.apache.org/axis/}stackTrace:org.xml.sax.SAXException: Invalid element in com.mercury.sitescope.api.configuration.exception.ExternalServiceAPIException - errorCode
 at org.apache.axis.encoding.ser.BeanDeserializer.onStartChild(BeanDeserializer.java:258)
 at org.apache.axis.encoding.DeserializationContext.startElement(DeserializationContext.java:1035)
 at org.apache.xerces.parsers.AbstractSAXParser.startElement(Unknown Source)
 at org.apache.xerces.impl.XMLNSDocumentScannerImpl.scanStartElement(Unknown Source)
 at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl$FragmentContentDispatcher.dispatch(Unknown Source)
 at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanDocument(Unknown Source)
 at org.apache.xerces.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
 at org.apache.xerces.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)

Occasional Visitor

Re: Integration with Sitescope to deploy template

Hello,

 

I've had similar errors thrown up by the SiS-API.

 

Probable reasons.

 

1. Your SiteScope Server being busy when you tried to deploy. - So, Sleep, Loop and Retry the same again.

2. There might be some problem/ a problamatic entry in Template/Input.

 

These above mentioned should take care of the issue.

 

Let me know how it goes.

 

Thanks,

RookTango

Regular Advisor

Re: Integration with Sitescope to deploy template

hi,

 

My customer is still facing the same issue.

 

Any other ideas how it can be resolved? Thanks!

 

Regards

Manoj