ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BL460G1 ASR Detected

Nikaja
Occasional Visitor

BL460G1 ASR Detected

Hi There,

C7000 Enclosure with OA2.60
BL460 G1 servers (Windows 2003 TS, Citrix) ILO 1.79, BIOS (I15) 2009.07.10, Power 3.4(D) and ILO 2 Management 1.12.0.0

Still having ARS detected. Just on my 460's

Please Advice
6 REPLIES
Randy Mackay
Occasional Visitor

Re: BL460G1 ASR Detected

Back your ilo firmware version to 1.78.
Nikaja
Occasional Visitor

Re: BL460G1 ASR Detected

Is ILO1.79 buggy?
Shachar Ken-Dror
Occasional Advisor

Re: BL460G1 ASR Detected

!!!!
Mine too !
all my G1 blades are dropping like flys with HP latest OBAdmin and latest 1.79 ilo.
revert the ilo's ?!?!
thansk.
dawn.
acartes
Honored Contributor

Re: BL460G1 ASR Detected

Duplicate of another thread:
http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=1374923

Discussed in this Customer Advisory:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?locale=en_US&objectID=c01802766

Solution is to update both the iLO firmware and the Windows HP iLO 2 Management Controller Driver. Details in the CA.
Nikaja
Occasional Visitor

Re: BL460G1 ASR Detected

For me this does not resolve the issue.
The Management driver is the latest version, as are the ILO en de OA.

So?
Adrian Clint
Honored Contributor

Re: BL460G1 ASR Detected

If the servers are locally managed you could turn off ASR till this issue is fixed.

Seems to be an issue with this combination of OA & iLO. Changing iLO driver has fixed it for some. There may be an updated iLO driver or firmware being tested by HP.