ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DL320 G4 only powersupply fans start up

 
Randy Homyk
Occasional Visitor

DL320 G4 only powersupply fans start up

I have a DL320 G4 which has been running fine.
Recently we found it in a down state... no leds lit or hard drives running.
Power off and back on... powersupply fans run up and nothing else.

Fault LEDs on system board have ch13 and ch14 blinking, all others are not lit..

Where can I find what this means?
3 REPLIES
TTr
Honored Contributor

Re: DL320 G4 only powersupply fans start up

The maintenance and service guide has the system board LEDs on page 59. There is no mention of Ch13 and Ch14 or any blinking but you might be able to find something else.
http://bizsupport2.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c00576048/c00576048.pdf
Johan Guldmyr
Honored Contributor

Re: DL320 G4 only powersupply fans start up

If it's not listed there sometimes they co-relate to what they are next to..

And sometimes there is a description of the leds on the inside of the plate that you take out to get access to the inside of the server :p
Randy Homyk
Occasional Visitor

Re: DL320 G4 only powersupply fans start up

There is a row of LEDs next to the 2 sets of system switches with 8 LEDs. At the outer edge of the 1st LED is labled LOW.
The LEDs are labled (from outside to IN)
CR2 CR4 CR7 CR10 CR11 CR12 CR13 CR14

When the power cable is pluged in, these LED's go through some initiation process and then off, except for CR13 and CR14 (stay blinking)

If I disconnect a fan, the red alarm illuminates on the motherboard. When power switch is push, fans on PS startup, but nothing esle... no lights or fan startup or video or anything.