HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DL360 and Smart Array 6400

 
Dominique_11
Frequent Advisor

DL360 and Smart Array 6400

Hi,

Configuration: DL360 G4 + Smart Array 6i with 1 internal raid 1 for the system (Windows 2000)

1 Smart Array 6400/ 2 chanel with 1 MSA30 split bus Full disk.

My problem: I do not see the SA6400 at startup.

Do you have any idea about this ?

many thanks in advance.


3 REPLIES
Rajashekar Chintakunta
Honored Contributor

Re: DL360 and Smart Array 6400

Hi Dominique,

If you are not able to see it during post, try to goto System BIOS and check under PCI devices if it is listed or check in device manager if it is listed. If the 6400 controller is not listed in the BIOS there could be some issue.

If the MSA30 detected. Goto Array Configuration Utility and check. 6400 controller will act as a by-pass.

Hope this helps.

Regards,
Raj.
Gus Kwong
Respected Contributor

Re: DL360 and Smart Array 6400

Hi Dominique,

If you cannot even see it when booting up then I would reset the NVRAM (or unplug all power, take the battery out for 20sec, and put it back in).
Learning never ends
Dominique_11
Frequent Advisor

Re: DL360 and Smart Array 6400

Thank you for your answers.

Cordilay,
Dominique