ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DL380 G5 - Vertical green/blue/teal (?) lines on monitor

 
ck01
Collector

DL380 G5 - Vertical green/blue/teal (?) lines on monitor

Hi,

 

I have the very same problem on 2 of my DL380 G5. Both display the same vertical stripes on the monitor. I'm guessing the onboard GPUs are fried, any thoughts on that? Has anyone seen a similar issue?

 

They both are working well beside what is displayed on the monitor.

 

I'll try to find a graphic card I could try in them but still I find that odd that both have the exact some problem. 

 

-I already tried;

Different monitors

Different cables

All my other servers work OK with the cables and monitors I've tried.

 

I attached a picture of what is displayed on the monitor. The lines are somewhere between blue and green..

 

Thanks!

2 REPLIES
Suman_1978
HPE Pro

Re: DL380 G5 - Vertical green/blue/teal (?) lines on monitor

Hi,

 

Have you tried with a Add-On graphic card?

If not, is this issue happening from the POST itself or while in OS only.

If in OS, it could be driver issue.

If during POST also, you may try removing any add-on cards installed and test also clear NVRAM from the system board level.

 

Good Luck

Thank You!
I am a HP employee.

ck01
Collector

Re: DL380 G5 - Vertical green/blue/teal (?) lines on monitor

Hi,

 

The issue is happening as soon as something is displayed on the monitor when the server boots. Both still are in production so I won't try anything before I have them virtualized.

 

Thanks for your answer, I'll try that as soon as I can..