HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DL380 / Windows Server 2003 - ACU Won't Run

 
SOLVED
Go to solution
Marvin Masson
Occasional Visitor

DL380 / Windows Server 2003 - ACU Won't Run

I've just run the HP Support Pack 8.0 because I was having some problems running the Array Config Utility. After the update, I can run the ACU CLI, but still the graphical ACU won't run. I click it from the menu and nothing. The documentation says I should be able to access from the left of the HP System Managment (Insight), but there is on ACU on the left hand side. I've tried running cpqacuxe.exe and setup.exe in the "C:\Program Files\Compaq\Cpqacuxe\bin\" directory, but no luck there either, I click open and nothing happens.

Any help would be great. Thanks!
4 REPLIES
KarloChacon
Honored Contributor
Solution

Re: DL380 / Windows Server 2003 - ACU Won't Run

hi

I supposed this is DL380 G5?

1. have you checked if cpqacuxe.exe runs in background I mean check task manager

2. which Internet explorer are you using? 7.x? if so have tried go to 6.x?

3.what if you try this:

go to add/remove programs
remove array diagnostic utility
install it again
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?swItem=MTX-0d16000b9f7d454eb8f32ef1fe〈=en&cc=us&idx=0&mode=4&


let us know
regards


Didn't your momma teach you to say thanks!
Marvin Masson
Occasional Visitor

Re: DL380 / Windows Server 2003 - ACU Won't Run

I'm running a DL380 G3 with 2003 Server.

Currently I'm running IE6. I've checked the task manager and nothing is running there. I had the problem before I installed the support pack 8.0, but I figured the support pack would fix everything.

I guess uninstalling and reinstalling the ACU is a good idea. But finding it on the website is another matter...
Marvin Masson
Occasional Visitor

Re: DL380 / Windows Server 2003 - ACU Won't Run

Karlo, your advise worked. I uninstalled array config utility. Then reinstalled the software. It was includedd in the support pack 8.0 - CP008087.exe. After re-installation of just that package, it worked great! Thanks!
KarloChacon
Honored Contributor

Re: DL380 / Windows Server 2003 - ACU Won't Run

glad to hear that

thanks for the points
Didn't your momma teach you to say thanks!