ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Display flashing/blinking after POST.

 
cshannahan
Occasional Collector

Display flashing/blinking after POST.

Has anyone ever seen this before?  Display keeps blinking after POST.  DL60, only started happening after installed a P440 Raid cable to attach it to the SATA drives.  Also installed a PSU enclosure for dual power supplies.

See link for video. 

https://www.dropbox.com/s/j8wq0i0kwt9rcf9/20160324_152336.mp4?dl=0 

 

Thanks

Chris

2 REPLIES
Jimmy Vance
HPE Pro

Re: Display flashing/blinking after POST.

Maybe it doesn't like being conencted to a Dell monitor???????

 

On a serious note, if you pull out the extra PSU or the P440 or both, does it stop blinking?  You might try resetting NVRAM by turning switch 6 on.

Right as it switches to graphics mode, a small icon pops up in the upper left of the monitor.  I think that is from the monitor itself and looks like a VGA connector.  Maybe the monitor doesn't like the default graphics mode of the server and doesn't think there is anything connected?

 

 

 

 

 

 




__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
cshannahan
Occasional Collector

Re: Display flashing/blinking after POST.

You were on the right track.  A few days ago I did everything I could with the server..nothing changed.  I then swapped the monitor and it worked fine lol.  Odd I was using this monitor before with this server when I did some configuration, no issue.  Also no issue configuring a bunch of other servers last week.  Oh well.