ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP DL1000 multi node server BIOS POST message: Can't detect NODE ID

hpdl1000
Occasional Contributor

HP DL1000 multi node server BIOS POST message: Can't detect NODE ID

HP DL170h G6 node cannot detect the NODE ID. This server is in the multi node chassis (DL1000)

The message appears in the next line after installed memory displayed/checked at bootup POST messages.

 

Can't detect the NODE ID

 

How to set the NODE ID or repair the setting?

 

Thanks!

 

4 REPLIES
Shallman
Occasional Visitor

Re: HP DL1000 multi node server BIOS POST message: Can't detect NODE ID

Did you ever resolve this issue? We are experiencing the same issue and can't find any sort of hint of a resolution...

Thanks!
Suman_1978
HPE Pro

Re: HP DL1000 multi node server BIOS POST message: Can't detect NODE ID

Hi,

 

Not sure how to get this resolved but, I would like to know few things:

Does the server boot into OS after this message?

What is the BIOS version on this server model?

Have you tried a different DL170h G6 server into this slot, to see if that gets the NODE ID?

Have you tried to update BIOS and iLO to fix this issue?

Is this a 2 node or 4 node configuration?

 

 

Thank You!
I am a HP employee.

Shallman
Occasional Visitor

Re: HP DL1000 multi node server BIOS POST message: Can't detect NODE ID

Sorry...just saw this now....

It boots to OS sometimes, but reboots itself within a few minutes or sometimes before even getting to login prompt. We get this message on all 4 nodes in the box. We did try a bios update on one node without resolving it. Just had the power backplane replaced hoping that was it, but also no luck.
Shallman
Occasional Visitor

Re: HP DL1000 multi node server BIOS POST message: Can't detect NODE ID

Updated the bios and now it reboots at "checking nvram" every time.