ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP DL160 G6 Ethernet Problem

 
AfTaStEr1
Occasional Contributor

HP DL160 G6 Ethernet Problem

good day , i have been experiancing a problem with the dual gigabit ethernet

port 1 refuses to connect @ 1gb speed and i have tried muttliple cables same result plug in a cable indicator leds goes on then off then on syncs at 100mb speed no matter what i tried

 

port 2 just keeps identifying cable > unplugged  etc if i manualy set it to 100mb/s it connects and if you set it to 1gb speed nothing happens just shows unplugged

3 REPLIES 3
Jazz_ISS
HPE Pro

Re: HP DL160 G6 Ethernet Problem

There are many things which need clarification.

When did this issue start?

What is the Model no. of NIC installed?

Is the NIC Adapter getting detected on POST?

Which OS is installed on server?

Is the driver and firmware of affected NIC uptodate ?

In the ILO web GUI what is the status of NIC ?

To isolate the issue we need to analyse the HPS report ( for Windows), SOS report ( for Linux) and vmsupport (  For ESXi ). I recommend you open a support case with HPE so that we can do a deep dive and give you a solution.

 

I am an HPE Employee.
AfTaStEr1
Occasional Contributor

Re: HP DL160 G6 Ethernet Problem

When did this issue start? not sure

What is the Model no. of NIC installed? HP NC362i DP Gigabit Server Adapter

Is the NIC Adapter getting detected on POST? Yes

Which OS is installed on server? Server 2012 R2

Is the driver and firmware of affected NIC uptodate ? Driver Yes Firmware not sure

In the ILO web GUI what is the status of NIC ? Status is OK

Jazz_ISS
HPE Pro

Re: HP DL160 G6 Ethernet Problem

I recommend you open a support case with HPE with HPS report that we can do a deep dive and give you a solution.

I am an HPE Employee.