ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP DL360 G4 no video signal,no boot and no iLO after iLO upgrade

 
SimSim
Advisor

HP DL360 G4 no video signal,no boot and no iLO after iLO upgrade

Hi to all,
I have upgraded 4 iLO in my DL360 G4 servers.
One of that iLO dead after upgrade reboot.
Trying to "restart" iLO interface, I have shutdown my server, removed power supply and turn on it again.
From that moment my server turn on FAN, but it haven't video signal output or boot and iLO is always unreachable. I have also tried turning on my server with PCI-X MAXTOR VGA, without good results.
LED System signal stop after 15sec with: CR16 CR17 CR23 (green). Sometimes also another led called "CABLE INTLOCK" is on (orange).
Can you help me?
Thanks!
5 REPLIES
TTr
Honored Contributor

Re: HP DL360 G4 no video signal,no boot and no iLO after iLO upgrade

Look at the server maintenance guide. http://bizsupport2.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c00218204/c00218204.pdf
Begining on page 61 there are explanations about LED status.
SimSim
Advisor

Re: HP DL360 G4 no video signal,no boot and no iLO after iLO upgrade

Thanks for reply.
In this pdf there isn't "System diagnostic Refer". Where I can find it?
Thanks again
TTr
Honored Contributor

Re: HP DL360 G4 no video signal,no boot and no iLO after iLO upgrade

SimSim
Advisor

Re: HP DL360 G4 no video signal,no boot and no iLO after iLO upgrade

No good results..
the mainboard is DEAD!
Thanks to HP!
SimSim
Advisor

Re: HP DL360 G4 no video signal,no boot and no iLO after iLO upgrade

HP .. stop making virus instead of firmware!
BAD FIRMWARE
BAD SUPPORT

http://www.whynotthis.net/f4/hp-server-ilo-dl360-dl380-g4-g5-t8.html

PS: There are another thread with this problem! It's ridiculous!