ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

 
ErikB_1
Occasional Contributor

HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

Hi
When i try to install Support Pack 8.00 on a BL460c I have some problem with my nic's. They disapear. I have tested this on 2 servers, and I run into the same problem.

The installation log say's this.


====== HP Smart Update Manager Installation Log ======
---------------------------------------------------------------------------
Setup Session Beginning 06.05.2008 - 16:09:14
---------------------------------------------------------------------------

Command Line Parameters Given: /force /silent


Name: HP NC-Series Multifunction Driver for Windows Server 2003
New Version: 4.1.5.0

Beginning Silent Session...



The software is installed and up to date. The installation process does
not need to continue, however, you may still install the software.



- the component will be updated


HP Virtual Bus Device is not running. All required drivers will be
installed.

HP Multifunction Gigabit Server Adapter driver was installed.

HP iSCSI Device driver was installed.

HP Diag Driver was installed.

HP Virtual Bus Device will be installed.

Installation failed on at least one device. One of the devices may have
been deleted through Device Manager and a reboot may be necessary to
complete the driver installation for this device.

HP Virtual Bus Device installation failed.


The operation was not successful.


---------------------------------------------------------------------------
End Session
---------------------------------------------------------------------------
8 REPLIES
Allen Kolko
Occasional Visitor

Re: HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

I am seeing the exact same issue when I first build my servers. Same 460c's. Any help would be appreciated.
Bruno Monteiro
Occasional Visitor

Re: HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

I have the same problem. I've upgrade all to the last firmware version but still cannot start the network adapters!!

Any suggestions?
Bruno Monteiro
Occasional Visitor

Re: HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

Solution: I've installed psp-7.60.w2k3.i386.exe and force to downgrade all newer components.
Then I've upgraded all the other sw again except Network drivers and Network utility.
naaman
Occasional Visitor

Re: HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

Same issue occurred on a BL465c G1 blade when PSP 8.0.0 was installed - lost the NICs as well.

When a re-install of the NICs was attempted, the same message was received:

"Installation failed on at least one device. One of the devices may have
been deleted through Device Manager and a reboot may be necessary to
complete the driver installation for this device.

HP Virtual Bus Device installation failed."

The only way the NICs were re-added was by installing the original drivers from the C:\$oem$\$1\drivers\net directory from when the box was imaged.
ErikB_1
Occasional Contributor

Re: HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

This must be a bug. Hope someone from HP is reading this.

Because I do not se the option to downgrade to 7.60 as an option.
rickybonus
Occasional Visitor

Re: HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

I also installed version psp 8.00 and having the same problem. I was busy for 4 hours Donwgrading from 8.00 to 7.60 realy helped me. This is a bug
Lmm_1
Honored Contributor

Re: HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

Delete the wdf01000.sys from c:\windows\system32\drivers\, and then run the package.
Frode Tviberg
Occasional Visitor

Re: HP NC373I virtual bus device on BL460c G1

Hi!

I had this same problem; but mine was with permissions.

In gpedit.msc
- Local computer Policy
- Computer configuration
- Windows settings
- Security settings
- Local policies
- User rights Assignment
- Take ownership of files or other objects

My local administrator was NOT in this Setting.

Added my user here and administrators in the domain gpo - and a reboot.

Worked after the boot.

-Frode