HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP System Management and iLO not giving consistent data on ProLiant ML350P Gen8

 
ITDude100
Occasional Visitor

HP System Management and iLO not giving consistent data on ProLiant ML350P Gen8

Hi,

 

Today our server had an issue that forced us to unplug one of the power cords.

 

When unplugged, both our System Management Homepage and iLO agreed there was something wrong with power input.

 

Now, after plugging the power input back in the iLO is telling us everything is OK, System-health wise. But our HP System Management Homepage is still saying there's an issue with power (Status: Power Input Loss).

 

Does anyone know how to fix this?

1 REPLY
krasinka1409
Respected Contributor

Re: HP System Management and iLO not giving consistent data on ProLiant ML350P Gen8

Hello , 

 

This is a known issue described here:

https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c04703204

 

Fix is included in the Insight Management agents Version 10.40

You may download the latest Version (10.60) here:

 

https://support.hpe.com/hpsc/swd/public/detail?swItemId=MTX_ec6584b9ea644259bc678a60e1#tab-history

Install the agents, restart SMH and check. 

Best Regards