ProLiant Servers (ML,DL,SL)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ILO 2 on ML350 G6

lu1fmo
Occasional Contributor

ILO 2 on ML350 G6

Hi, i have an HP ML 350g6, i want to configure ILO 2 but in the boot process the PRESS F8 KEY FOR ILO 2..... doesn`t appear. The Server has no hdd, only one SD with Vmware 4.1. What im doing wrong? The server have te latest firmware 9.30.

Any help will be appreciated.

Thanks

Mauricio

 

8 REPLIES
SMR
Valued Contributor

Re: ILO 2 on ML350 G6

Are you pressing a key during POST to see POST messages?

lu1fmo
Occasional Contributor

Re: ILO 2 on ML350 G6

No, just wait to the boot process show the PRESS F8 KEY TO...but didnt appear, just show the options F9 F10 F11 AND F12, finish post, boot the SD and load the ESXI. Any idea?

Jimmy Vance
HPE Pro

Re: ILO 2 on ML350 G6

Sounds like iLO has been disabled. To re-enable follow these steps

 

1) power-off the server
2) open the chassis and set the iLO security override switch
3) power on, you should now see the F8 prompt, enter iLO RBSU, enable iLO, save and exit
4) power off the server, then restore the iLO security override switch

 



 




__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
lu1fmo
Occasional Contributor

Re: ILO 2 on ML350 G6

What switch i have to move? i have system configuration switch from 1 to 10.

Thanks!

Jimmy Vance
HPE Pro

Re: ILO 2 on ML350 G6

It should be shown on the sticker inside the chassis lid, but it's switch 1

 

see page 85 of the maintenance and service guide

 

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/CoreRedirect.jsp?redirectReason=DocIndexPDF&prodSeriesId=3884315&targetPage=http%3A%2F%2Fbizsupport2.austin.hp.com%2Fbc%2Fdocs%2Fsupport%2FSupportManual%2Fc01704616%2Fc01704616.pdf

 

 




__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
SMR
Valued Contributor

Re: ILO 2 on ML350 G6

It sounds like you're NOT pressing a key to see POST messages which is where you will see your missing F8 prompt.
lu1fmo
Occasional Contributor

Re: ILO 2 on ML350 G6

Yeap,  i dont read the press any key to see the other options! Thanks!

SMR
Valued Contributor

Re: ILO 2 on ML350 G6

Mark the thread as solved so others can benefit from this :) and remember to assign points.